HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Niets voelt zo lekker warm - en zacht - aan je voeten als kwalitatief mooi tapijt. Maar om optrekkende kou vanuit de vloer in te perken als je langdurig stil thuis zit te werken, heb je wel een tapijtsoort nodig dat bestendig is tegen die rollende bureaustoel-wieltjes!

Tapijt tegen koude voeten bij thuiswerken.

Een warm kleed onder je bureau

Een warm kleed onder je bureau

Niet iedereen weet dat je van elke tapijtsoort, een mooi vloerkleed kunt laten maken. Hierdoor kun je een mooi effen kleed kiezen (of juist niet) dat precíes past bij jouw smaak en kleurkeuze. Je kunt qua afwerking kiezen voor meerdere soorten randen, waardoor je een ontwerp krijgt dat jouw handtekening draagt.

Het is goed om te weten dat je niet afhankelijk bent van het standaard aanbod kleden. Je wil tenslotte iets unieks - en iets dat exact past bij jouw persoonlijke stijl. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een harde vloer zoals laminaat of PVC. Dat is prachtig, maar kan ook wat kil zijn. Letterlijk en figuurlijk, want kou komt vaak van onderen, onder deuren door, maar ook vanaf de grond bij een benedenwoning. 

Daarnaast geeft, op deze harde vloeren, het knarsende geluid van rollende wieltjes van een bureaustoel geen fijn geluid. Is de ondergrond té glad, dan kun je ondanks dat je hier speciale wieltjes voor hebt, bovendien teveel glijden, wat arbotechnisch weer niet goed is, omdat je de hele dag in een gespannen houding belandt.

Voor beide problemen kun je twee vliegen in één klap slaan. Zelfs drie. Want door een kleed onder een bureau of eettafel te leggen (dat net iets groter is dan de zitplek zelf) heb je een aparte ruimte binnen je kamer gecreëerd, waardoor je eenheid bereikt, tussen anders losstaande elementen.

Een kleed op maat kan als gezegd dus kou tegenhouden, en gebruiksgemak geven voor bureaustoelen met wieltjes. Tot slot is ook je vloer beter beschermd tegen intensief gebruik. 

Denk je ‘Ja maar een wollig kleed past niet in mijn strakke interieur’? Laat je dan eens verrassen door projecttapijt; strak, modern en bestand tegen bureaustoelwieltjes. Liever een beetje ‘out of the box’? Dan wordt het tijd de collectie trendy vinyl karpetten te bekijken die tegenwoordig beschikbaar is. Hypermoderne, strakke geometrische vormen, metallic look, betonlook, met reliëf, zonder… Je kunt het zo gek niet bedenken; er is voor iedere smaak wat wils.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

productinfo
VT wonen tapijt
vier meter breed
of als vloerkleed?

blog
Een prachtige én
krachtige vloer…
die past bij ons

inspiratie
Koele voeten met
een voorjaarskleed

advies
Hoe kies ik de grootte
van mijn vloerkleed?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP