HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Niets voelt zo lekker warm - en zacht - aan je voeten als kwalitatief mooi tapijt. Maar om optrekkende kou vanuit de vloer in te perken als je langdurig stil thuis zit te werken, heb je wel een tapijtsoort nodig dat bestendig is tegen die rollende bureaustoel-wieltjes!

Tapijt tegen koude voeten bij thuiswerken.

Een warm kleed onder je bureau

Een warm kleed onder je bureau

Niet iedereen weet dat je van elke tapijtsoort, een mooi vloerkleed kunt laten maken. Hierdoor kun je een mooi effen kleed kiezen (of juist niet) dat precíes past bij jouw smaak en kleurkeuze. Je kunt qua afwerking kiezen voor meerdere soorten randen, waardoor je een ontwerp krijgt dat jouw handtekening draagt.

Het is goed om te weten dat je niet afhankelijk bent van het standaard aanbod kleden. Je wil tenslotte iets unieks - en iets dat exact past bij jouw persoonlijke stijl. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een harde vloer zoals laminaat of PVC. Dat is prachtig, maar kan ook wat kil zijn. Letterlijk en figuurlijk, want kou komt vaak van onderen, onder deuren door, maar ook vanaf de grond bij een benedenwoning. 

Daarnaast geeft, op deze harde vloeren, het knarsende geluid van rollende wieltjes van een bureaustoel geen fijn geluid. Is de ondergrond té glad, dan kun je ondanks dat je hier speciale wieltjes voor hebt, bovendien teveel glijden, wat arbotechnisch weer niet goed is, omdat je de hele dag in een gespannen houding belandt.

Voor beide problemen kun je twee vliegen in één klap slaan. Zelfs drie. Want door een kleed onder een bureau of eettafel te leggen (dat net iets groter is dan de zitplek zelf) heb je een aparte ruimte binnen je kamer gecreëerd, waardoor je eenheid bereikt, tussen anders losstaande elementen.

Een kleed op maat kan als gezegd dus kou tegenhouden, en gebruiksgemak geven voor bureaustoelen met wieltjes. Tot slot is ook je vloer beter beschermd tegen intensief gebruik. 

Denk je ‘Ja maar een wollig kleed past niet in mijn strakke interieur’? Laat je dan eens verrassen door projecttapijt; strak, modern en bestand tegen bureaustoelwieltjes. Liever een beetje ‘out of the box’? Dan wordt het tijd de collectie trendy vinyl karpetten te bekijken die tegenwoordig beschikbaar is. Hypermoderne, strakke geometrische vormen, metallic look, betonlook, met reliëf, zonder… Je kunt het zo gek niet bedenken; er is voor iedere smaak wat wils.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

productinfo
VT wonen tapijt
vier meter breed
of als vloerkleed?

blog
Een prachtige én
krachtige vloer…
die past bij ons

inspiratie
Koele voeten met
een voorjaarskleed

advies
Hoe kies ik de grootte
van mijn vloerkleed?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP