HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In een thuiswerk situatie met meerderen, moet je soms extra creatief zijn. De absolute uitkomst is dan een scheidingswand. Deze kun je eenvoudig zelf maken… én pimpen.

Scheidingswand maken voor je homeoffice

Een bloemetjes wand scheidt jullie thuis...

Een bloemetjes wand scheidt jullie thuis...

In bijna alle gevallen is er binnen de woonkamer ruimte voor het creëren van meerdere hoekjes en zitplekken. Het punt is alleen dat je snel de neiging hebt om alle meubels  tegen de wand aan te zetten, waardoor je een vreemd soort indeling krijgt.

Het is echter super eenvoudig om van een stuk mdf een smalle scheidingswand op maat te laten zagen, die je vervolgens met klemmen aan de muur bevestigd. De maat hangt af van jouw behoefte, maar het mooist is als de wand nét ietsje dieper is dan je bureau, en net iets hoger dan je hoofd als je zit. 

Een stuk mdf is natuurlijk niet fraai, maar wanneer je dit bekleed met behang uit de nieuwste collecties, dan zit je ineens op (of beter gezegd tussen) rozen in een prachtig gestyled interieur.

Het brengt gezelligheid in huis en je kunt de afbeeldingen qua kleur precies afstemmen op jouw kleuren. Zo zijn bloemen momenteel hot, net als alle botanische dessins. Maar daar blijft het bepaald niet bij. Met een mooi stukje kwaliteitsbehang kun je echt indrukwekkend uitpakken. En als je niet zoveel nodig hebt, kun je ook nog eens kiezen voor de chicste behangsoort waar je oog op valt. Je kunt tenslotte met één rol volstaan. 

Wat dacht je van een compleet oerwoud, met exotische vogels, een oase en wilde panters? Of een kunstwerk uit het Rijksmuseum als staand schilderij? Of volg de laatste trends en ga terug in de tijd met geometrische abstracte vormen. 

Is je zoon of dochter beneden aan het werk voor school? Of moeten ze boven bij elkaar op de kamer zitten? Maak een scheidingswand speciaal voor hen! Bekijk het nieuwste aanbod kinderbehang daarvoor eens. Er zijn prachtige feeërieke soorten bij. Soms zelfs met herplakbare stickers, zodat ze elke dag weer een nieuw schilderij kunnen maken.

Ultieme tip: bekleed beide kanten met een ander behang. Zo krijg je afhankelijk van waar je staat een andere stijl. Bijvoorbeeld aan de zijde waar het bureau staat een kunstwerk en aan de andere zijde tijgerprint… 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
AS creation
behang collecties

ontdek de
Pip 5 collectie
van Eijffinger

inspiratie
HIP & TRENDY BEHANG

advies
Wat is een
behangpaneel

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Creëer een verticale tuin op je wanden
  Met de trend van natuurlijk wonen kun je je uitleven op de muren in je huis. Verf ze in een wittint, aarde kleur of ga voor een mix van groen en grijs. En de eyecatcher? Een mooi behang met botanische print of wat dacht je van een verticale tuin!
 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 
 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!

DECOKAY BLOGS

 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…
 • Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel
  De kleur zwart in je interieur. Zwarte raamkozijnen of zwarte deuren. Of een zwarte muur. Zwart kiezen: dat moet je durven!
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP