HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In een thuiswerk situatie met meerderen, moet je soms extra creatief zijn. De absolute uitkomst is dan een scheidingswand. Deze kun je eenvoudig zelf maken… én pimpen.

Scheidingswand maken voor je homeoffice

Een bloemetjes wand scheidt jullie thuis...

Een bloemetjes wand scheidt jullie thuis...

In bijna alle gevallen is er binnen de woonkamer ruimte voor het creëren van meerdere hoekjes en zitplekken. Het punt is alleen dat je snel de neiging hebt om alle meubels  tegen de wand aan te zetten, waardoor je een vreemd soort indeling krijgt.

Het is echter super eenvoudig om van een stuk mdf een smalle scheidingswand op maat te laten zagen, die je vervolgens met klemmen aan de muur bevestigd. De maat hangt af van jouw behoefte, maar het mooist is als de wand nét ietsje dieper is dan je bureau, en net iets hoger dan je hoofd als je zit. 

Een stuk mdf is natuurlijk niet fraai, maar wanneer je dit bekleed met behang uit de nieuwste collecties, dan zit je ineens op (of beter gezegd tussen) rozen in een prachtig gestyled interieur.

Het brengt gezelligheid in huis en je kunt de afbeeldingen qua kleur precies afstemmen op jouw kleuren. Zo zijn bloemen momenteel hot, net als alle botanische dessins. Maar daar blijft het bepaald niet bij. Met een mooi stukje kwaliteitsbehang kun je echt indrukwekkend uitpakken. En als je niet zoveel nodig hebt, kun je ook nog eens kiezen voor de chicste behangsoort waar je oog op valt. Je kunt tenslotte met één rol volstaan. 

Wat dacht je van een compleet oerwoud, met exotische vogels, een oase en wilde panters? Of een kunstwerk uit het Rijksmuseum als staand schilderij? Of volg de laatste trends en ga terug in de tijd met geometrische abstracte vormen. 

Is je zoon of dochter beneden aan het werk voor school? Of moeten ze boven bij elkaar op de kamer zitten? Maak een scheidingswand speciaal voor hen! Bekijk het nieuwste aanbod kinderbehang daarvoor eens. Er zijn prachtige feeërieke soorten bij. Soms zelfs met herplakbare stickers, zodat ze elke dag weer een nieuw schilderij kunnen maken.

Ultieme tip: bekleed beide kanten met een ander behang. Zo krijg je afhankelijk van waar je staat een andere stijl. Bijvoorbeeld aan de zijde waar het bureau staat een kunstwerk en aan de andere zijde tijgerprint… 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
AS creation
behang collecties

ontdek de
Pip 5 collectie
van Eijffinger

inspiratie
HIP & TRENDY BEHANG

advies
Wat is een
behangpaneel

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP