HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een werkplek verdient een eigen aankleding, zelfs als je een thuiswerkplek in de woonkamer hebt gecreëerd. Maar heb je de luxe van een aparte werkruimte, dan kun je echt uitpakken.

Werkplek maken met verf of behang

Thuiswerken met uitzicht...

Thuiswerken met uitzicht...

Sinds het thuiswerken een vogelvlucht nam, zijn veel mensen op zoek gegaan naar extra ruimte binnen de bestaande setting in huis. Wie echter een kamer ‘over’ had, kon echt zijn hart ophalen.

Wat is er nu leuker dan een ruimte omtoveren tot een mooie, op zichzelf staande werkplek? Wie van interieurstyling houdt, kun je bijna geen groter plezier doen. Je kunt met kleine ingrepen groots resultaat bereiken, en je hoeft je niet te laten beperken door bestaande stijlelementen.

Of je nu de zolderverdieping of de voormalige babykamer bent - of wil - gaan verbouwen, de muren spelen een centrale rol in jouw mini make-over! En nergens kun je zo mee uitpakken als met behang.

Nu is één en hetzelfde behang op alle muren eigenlijk passé. Het nieuwe behang speelt een centrale rol op één enkele muur, als eye catcher. Door bijvoorbeeld voor een bladeren behang te kiezen, tover je de werkkamer om tot gezellige jungle. Muurtje over? Dan laat je muurverf op kleur mengen… van een tint uit het behang!

Maar ideaal voor deze ruimte, zijn de zogenoemde murals of fotobehang. Dit zijn wandvullende enkele afbeeldingen, die veelal op maat geleverd kunnen worden. Wanneer je een mural kiest met diepte en uitzicht, kun je tegen een dode muur aankijkend, toch wegdromen van een ver zeegezicht, een oase van rust in de woestijn, of van die ene heerlijke vakantie, met een persoonlijke herinnering op de wand.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
AS Creation - History of Art romantisch behang collectie

Inspiratie
Nieuw(bouw) vraagt om fotobehang!

Blog
Licht grijs wordt het nieuwe wit op de muur

Advies
Wat is muurverf?

inspiratie
HIP & TRENDY BEHANG

Advies
Doorbreek het patroon

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP