STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een werkplek verdient een eigen aankleding, zelfs als je een thuiswerkplek in de woonkamer hebt gecreëerd. Maar heb je de luxe van een aparte werkruimte, dan kun je echt uitpakken.

Werkplek maken met verf of behang

Thuiswerken met uitzicht...

Thuiswerken met uitzicht...

Sinds het thuiswerken een vogelvlucht nam, zijn veel mensen op zoek gegaan naar extra ruimte binnen de bestaande setting in huis. Wie echter een kamer ‘over’ had, kon echt zijn hart ophalen.

Wat is er nu leuker dan een ruimte omtoveren tot een mooie, op zichzelf staande werkplek? Wie van interieurstyling houdt, kun je bijna geen groter plezier doen. Je kunt met kleine ingrepen groots resultaat bereiken, en je hoeft je niet te laten beperken door bestaande stijlelementen.

Of je nu de zolderverdieping of de voormalige babykamer bent - of wil - gaan verbouwen, de muren spelen een centrale rol in jouw mini make-over! En nergens kun je zo mee uitpakken als met behang.

Nu is één en hetzelfde behang op alle muren eigenlijk passé. Het nieuwe behang speelt een centrale rol op één enkele muur, als eye catcher. Door bijvoorbeeld voor een bladeren behang te kiezen, tover je de werkkamer om tot gezellige jungle. Muurtje over? Dan laat je muurverf op kleur mengen… van een tint uit het behang!

Maar ideaal voor deze ruimte, zijn de zogenoemde murals of fotobehang. Dit zijn wandvullende enkele afbeeldingen, die veelal op maat geleverd kunnen worden. Wanneer je een mural kiest met diepte en uitzicht, kun je tegen een dode muur aankijkend, toch wegdromen van een ver zeegezicht, een oase van rust in de woestijn, of van die ene heerlijke vakantie, met een persoonlijke herinnering op de wand.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
AS Creation - History of Art romantisch behang collectie

Inspiratie
Nieuw(bouw) vraagt om fotobehang!

Blog
Licht grijs wordt het nieuwe wit op de muur

Advies
Wat is muurverf?

inspiratie
HIP & TRENDY BEHANG

Advies
Doorbreek het patroon

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP