STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Veel thuiswerkers ondervinden last van hinderlijke lichtinval op hun scherm. De aanwezige raamdecoratie doet niet altijd precies wat nodig is voor jouw doel.

Raambekleding in je eigen kantoor thuis

Last van lichtinval op je scherm?

Last van lichtinval op je scherm?

Werk jij ook veel meer thuis inmiddels - dan ben je niet de enige die druk bezig is met het scheppen van een aantal randvoorwaarden die de permanente voorzieningen verbeteren.

Van vloer tot wand worden complete zolders en extra kamers omgetoverd tot kleine werk paradijsjes. Daarbij mogen de ramen natuurlijk niet vergeten worden. In een ideale indeling van een werkkamer staat het bureau niet met het scherm naar het licht. Maar oké, we wonen niet allemaal in een kasteel…

Je hebt wellicht prachtige inbetweens of vitrage hangen, gecombineerd met mooie overgordijnen. Toch laat alles nog licht door. Je hebt dus echt iets nodig aan de binnenkant van je ramen, dat lijkt op zonwering. (Zonwering buiten doet de truc natuurlijk ook.)

Lamellen en jaloezieën zijn ideaal, omdat je ze compleet kunt afsluiten. Ook blackout gordijnen houden echt al het licht tegen. Het nadeel van deze oplossingen is wel dat je meteen je hele raam moet sluiten. Dé oplossing voor de werkruimte is dan ook top-down/ bottom-up verstelbare raambekleding met zonwering die echt alle licht buiten houden. Voorbeelden hiervan zijn duettes of plissé gordijnen. Beide zijn met een speciale zonwerende coating te bestellen. Je sluit deze raambekleding precies op de hoogte van de zon. Dit is de meest efficiënte oplossing, waarbij je toch prettig zicht naar buiten behoudt.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Apenkooien in de
hanenbalken op
de rommelzolder

Inspiratie
Raamdecoratie: vergeet ook
de functie niet!

Blog
De vloer op

Advies
Hoe kan ik jaloezieën persoonlijk stylen in mijn woning?

Ontdek
Zelf alle lichtinval

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP