HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Veel thuiswerkers ondervinden last van hinderlijke lichtinval op hun scherm. De aanwezige raamdecoratie doet niet altijd precies wat nodig is voor jouw doel.

Raambekleding in je eigen kantoor thuis

Last van lichtinval op je scherm?

Last van lichtinval op je scherm?

Werk jij ook veel meer thuis inmiddels - dan ben je niet de enige die druk bezig is met het scheppen van een aantal randvoorwaarden die de permanente voorzieningen verbeteren.

Van vloer tot wand worden complete zolders en extra kamers omgetoverd tot kleine werk paradijsjes. Daarbij mogen de ramen natuurlijk niet vergeten worden. In een ideale indeling van een werkkamer staat het bureau niet met het scherm naar het licht. Maar oké, we wonen niet allemaal in een kasteel…

Je hebt wellicht prachtige inbetweens of vitrage hangen, gecombineerd met mooie overgordijnen. Toch laat alles nog licht door. Je hebt dus echt iets nodig aan de binnenkant van je ramen, dat lijkt op zonwering. (Zonwering buiten doet de truc natuurlijk ook.)

Lamellen en jaloezieën zijn ideaal, omdat je ze compleet kunt afsluiten. Ook blackout gordijnen houden echt al het licht tegen. Het nadeel van deze oplossingen is wel dat je meteen je hele raam moet sluiten. Dé oplossing voor de werkruimte is dan ook top-down/ bottom-up verstelbare raambekleding met zonwering die echt alle licht buiten houden. Voorbeelden hiervan zijn duettes of plissé gordijnen. Beide zijn met een speciale zonwerende coating te bestellen. Je sluit deze raambekleding precies op de hoogte van de zon. Dit is de meest efficiënte oplossing, waarbij je toch prettig zicht naar buiten behoudt.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Apenkooien in de
hanenbalken op
de rommelzolder

Inspiratie
Raamdecoratie: vergeet ook
de functie niet!

Blog
De vloer op

Advies
Hoe kan ik jaloezieën persoonlijk stylen in mijn woning?

Ontdek
Zelf alle lichtinval

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloer + raamdecoratie = style statement
  Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!
 • Lekker doorslapen overdag
  Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...
 • Styling foutjes voor het raam
  We horen het woord ‘fout’ niet graag. Terecht. Er is geen foute manier om dingen te doen. Toch is er voor veel zaken wel een ideale manier… ‘Beter goed gepikt dan slecht bedacht’, is in dit geval van toepassing.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP