HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Veel thuiswerkers ondervinden last van hinderlijke lichtinval op hun scherm. De aanwezige raamdecoratie doet niet altijd precies wat nodig is voor jouw doel.

Raambekleding in je eigen kantoor thuis

Last van lichtinval op je scherm?

Last van lichtinval op je scherm?

Werk jij ook veel meer thuis inmiddels - dan ben je niet de enige die druk bezig is met het scheppen van een aantal randvoorwaarden die de permanente voorzieningen verbeteren.

Van vloer tot wand worden complete zolders en extra kamers omgetoverd tot kleine werk paradijsjes. Daarbij mogen de ramen natuurlijk niet vergeten worden. In een ideale indeling van een werkkamer staat het bureau niet met het scherm naar het licht. Maar oké, we wonen niet allemaal in een kasteel…

Je hebt wellicht prachtige inbetweens of vitrage hangen, gecombineerd met mooie overgordijnen. Toch laat alles nog licht door. Je hebt dus echt iets nodig aan de binnenkant van je ramen, dat lijkt op zonwering. (Zonwering buiten doet de truc natuurlijk ook.)

Lamellen en jaloezieën zijn ideaal, omdat je ze compleet kunt afsluiten. Ook blackout gordijnen houden echt al het licht tegen. Het nadeel van deze oplossingen is wel dat je meteen je hele raam moet sluiten. Dé oplossing voor de werkruimte is dan ook top-down/ bottom-up verstelbare raambekleding met zonwering die echt alle licht buiten houden. Voorbeelden hiervan zijn dupligordijnen of plisségordijnen. Beide zijn met een speciale zonwerende coating te bestellen. Je sluit deze raambekleding precies op de hoogte van de zon. Dit is de meest efficiënte oplossing, waarbij je toch prettig zicht naar buiten behoudt.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Apenkooien in de
hanenbalken op
de rommelzolder

Inspiratie
Raamdecoratie: vergeet ook
de functie niet!

Blog
De vloer op

Advies
Hoe kan ik jaloezieën persoonlijk stylen in mijn woning?

Ontdek
Zelf alle lichtinval

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP