HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe maak je van een keuken een woonkeuken? Met mooie, natuurlijke materialen en warme kleuren maak je van een praktische ruimte zoals een keuken, een ruimte waar je graag uren doorbrengt. Daar waar wordt gegeten, gelachen en gehuild, geluisterd, thee gedronken en gefeest. 

Het inrichten van de woonkeuken

Een keuken om in te leven; de musthaves!

Een keuken om in te leven; de musthaves!

Is er ruimte en mogelijkheid voor een open haard in de keuken? Doen! Het gevoel van luxe dat een open haard met zich meebrengt is ongekend. Een haardvuur staat garant voor gezelligheid en sfeer.

Een keuken, ingericht met een mooie eettafel met comfortabele stoelen, of een bank met kussens en sfeervolle lampen, is een ruimte waar je van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, wilt zijn.

En ben je kleiner behuisd? Geen nood! Maak een fijn zitje, zet wat mooie planten neer. Goede verlichting en het juiste kleurgebruik doen ook heel veel. Gebruik een servies waar je blij van wordt, zet mooie glazen en kaarsen neer en maak de ruimte af met mooie raambekleding. 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Luxaflex®
raamdecoratie
in woonkeuken

product informatie
Ga vlekken
te lijf met
Sigma Stainaway Matt

advies
Muurverf en het effect
van verschillende kleuren

blog
Stamppotavond
met vrienden

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP