STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ronde vormen, zachte lijnen, ze brengen warmte en gezelligheid in huis. Maar hoe vertaalt zich dit op de wand? Worden het ronde cirkels op een geometrisch behang, een ronde spiegel, ronde wandlampen, óf… cirkel behang!

Ronde vormen toepassen op de muur

Rond is de trend, ook op de muur

Rond is de trend, ook op de muur

Ronde vormen, ze zijn een zacht rustpunt voor het oog. Je ziet ze dan ook steeds meer terug in interieurs. Ronde lampen, ronde tafels, ronde kleden, alles zoekt de zachte rondingen op.

Ronde vormen bewegen mee met de weg van de minste weerstand. Als een meanderende rivier, weet je niet waar ze je brengen. Dit verrassingselement geeft speelsheid. Veel interieurs zijn gebaat bij wat meer ongedwongenheid. Zeker wanneer je alles ‘in sync’ op elkaar hebt afgestemd kan het doel - één geheel vormen - ook tegen je gaan werken.

Om dan meteen een hele wand met druk behang of een wandvullende afbeelding te kiezen, gaat dan soms wat ver. En op dat punt heeft de behangwereld een zeer inventieve oplossing gevonden: cirkel behang. Hoewel je natuurlijk ook voor een behang kunt kiezen met een wolkerig effect of met een mooie golvend dessin.

Met weinig middelen en minimale inspanning, tover je een wand om tot eyecatcher, door één welgekozen afbeelding te kiezen in de vorm van een cirkel. De high-end behangmerken zijn de trend gestart, en dat is dan ook de beste plek om te gaan zoeken.

Het zijn vrijwel altijd uitsnedes van grotere afbeeldingen. Het voordeel daarvan is dat je ook geen repetitie hebt in het patroon. Maar het allergrootste voordeel is natuurlijk het gemak waarmee je die ene wand nu omtovert tot een pronkstuk. Je kunt een behangcirkel zelfs in je eentje aanbrengen!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
De muurtrends
van 2021

Impressie
behangcirkels en organische
prints

Advies
Welke materialen heb
ik nodig als ik ga
behangen?

Meer over
Eijffinger behang

Ontdek
Cirkelbehang van
BN Walls

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP