HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ronde vormen, zachte lijnen, ze brengen warmte en gezelligheid in huis. Maar hoe vertaalt zich dit op de wand? Worden het ronde cirkels op een geometrisch behang, een ronde spiegel, ronde wandlampen, óf… cirkel behang!

Ronde vormen toepassen op de muur

Rond is de trend, ook op de muur

Rond is de trend, ook op de muur

Ronde vormen, ze zijn een zacht rustpunt voor het oog. Je ziet ze dan ook steeds meer terug in interieurs. Ronde lampen, ronde tafels, ronde kleden, alles zoekt de zachte rondingen op.

Ronde vormen bewegen mee met de weg van de minste weerstand. Als een meanderende rivier, weet je niet waar ze je brengen. Dit verrassingselement geeft speelsheid. Veel interieurs zijn gebaat bij wat meer ongedwongenheid. Zeker wanneer je alles ‘in sync’ op elkaar hebt afgestemd kan het doel - één geheel vormen - ook tegen je gaan werken.

Om dan meteen een hele wand met druk behang of een wandvullende afbeelding te kiezen, gaat dan soms wat ver. En op dat punt heeft de behangwereld een zeer inventieve oplossing gevonden: cirkel behang. Hoewel je natuurlijk ook voor een behang kunt kiezen met een wolkerig effect of met een mooie golvend dessin.

Met weinig middelen en minimale inspanning, tover je een wand om tot eyecatcher, door één welgekozen afbeelding te kiezen in de vorm van een cirkel. De high-end behangmerken zijn de trend gestart, en dat is dan ook de beste plek om te gaan zoeken.

Het zijn vrijwel altijd uitsnedes van grotere afbeeldingen. Het voordeel daarvan is dat je ook geen repetitie hebt in het patroon. Maar het allergrootste voordeel is natuurlijk het gemak waarmee je die ene wand nu omtovert tot een pronkstuk. Je kunt een behangcirkel zelfs in je eentje aanbrengen!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
De muurtrends
van 2021

Impressie
behangcirkels en organische
prints

Advies
Welke materialen heb
ik nodig als ik ga
behangen?

Meer over
Eijffinger behang

Ontdek
Cirkelbehang van
BN Walls

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Rond is de trend, ook op de muur
  Ronde vormen, zachte lijnen, ze brengen warmte en gezelligheid in huis. Maar hoe vertaalt zich dit op de wand? Worden het ronde cirkels op een geometrisch behang, een ronde spiegel, ronde wandlampen, óf… cirkel behang!
 • De perfecte betonlook muur bij jou thuis!
  De betonlook vloer is hartstikke hip, maar een betonlook muur doet daar niet voor onder. Het komt zelden voor dat je in een interieur beide ziet. Vaak is of de vloer met een betonlook óf de muur.
 • Natuur op je muur!
  Een beetje natuur op je muur, durf jij het aan? Houd je van natuurlijke kleuren maar heb je geen idee hoe je dit op je muur verwerkt? Welke kleuren kies je en wat doe je in de rest van je interieur?

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP