HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Luxaflex® staat bekend om haar exclusieve producten. Deze Silhouette® Shades zijn een mooi voorbeeld van raambekleding waarvan je wilde dat je er eerder van had gehoord. 

Silhouette® Shades van Luxaflex® voor het raam

Silhouette® Shades van Luxaflex®, mooi innovatief!

Silhouette® Shades van Luxaflex®, mooi innovatief!

Zoek je toevallig naar nieuwe raambekleding? Dan ben je echt verkocht als je de Silhouette® Shades van Luxaflex® ziet. Over smaak valt niet te twisten zeggen ze… Maar wie dit niet ingenieus mooi vindt, moet toch echt nog eens goed kijken. 

Het zijn lamellen, of nee, toch niet, ze zijn gemaakt van zachte stof, zoals tegenwoordig ‘on trend’ is, want aaibaar is ‘in’. Maar een deel van de shades bestaat uit zijdeachtige transparante voile stof. Door deze twee delen stof met lamellen op een bepaalde stand ten opzichte van elkaar te draaien, ontstaat een dubbel/duo effect waardoor je eindeloos met zonlicht  kunt spelen. (Ze kunnen ook helemaal open getrokken worden, maar daar zijn ze eigenlijk gewoon te mooi voor…)

Het mooie van de shades, is dat ze eigenlijk een heleboel soorten raambekleding ineen combineren. Het zijn in bepaalde stand net inbetweens, maar ook net jaloezieën. Alleen blinderen normale jaloezieën niet voor 99% het zonlicht als je ze sluit. Deze shades wel. Ook in lichte kleuren dus. Daarover gesproken; de Silhouette® Shades zijn er in vele wittinten (Originale) maar ook in de trendy warmere kleuren (de Matisse). Die gekleurde varianten hebben een gekleurde transparante stof aan de voorkant, en een witte aan de achterkant.

Ze hebben het praktische gemak van een ouderwets rolgordijn. Maar daar is uiteraard niets oubolligs aan. Want Luxaflex® zou geen marktleider zijn als het niet ook voor bedieningssystemen koploper was. Zij hebben bijvoorbeeld de gemotoriseerde PowerView® uitgevonden. Daarmee bedien je alles elektrisch en op afstand (zelfs via je telefoon). Of het LiteRise® en het SmartCord®. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar mooi wordt het zeker!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Welke kleur kies
ik voor raambekleding?

ontdek de
Silhouette® Shades
van Luxaflex®

over
LUXAFLEX®

blog
Gemak dient
de… raambekleding

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP