STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Luxaflex staat bekend om haar exclusieve producten. Deze Silhouette® Shades zijn een mooi voorbeeld van raambekleding waarvan je wilde dat je er eerder van had gehoord. 

Silhouette® Shades van Luxaflex voor het raam

Silhouette® Shades van Luxaflex, mooi innovatief!

Silhouette® Shades van Luxaflex, mooi innovatief!

Zoek je toevallig naar nieuwe raambekleding? Dan ben je echt verkocht als je de Silhouette® Shades van Luxaflex ziet. Over smaak valt niet te twisten zeggen ze… Maar wie dit niet ingenieus mooi vindt, moet toch echt nog eens goed kijken. 

Het zijn lamellen, of nee, toch niet, ze zijn gemaakt van zachte stof, zoals tegenwoordig ‘on trend’ is, want aaibaar is ‘in’. Maar een deel van de shades bestaat uit zijdeachtige transparante voile stof. Door deze twee delen stof met lamellen op een bepaalde stand ten opzichte van elkaar te draaien, ontstaat een dubbel/duo effect waardoor je eindeloos met zonlicht  kunt spelen. (Ze kunnen ook helemaal open getrokken worden, maar daar zijn ze eigenlijk gewoon te mooi voor…)

Het mooie van de shades, is dat ze eigenlijk een heleboel soorten raambekleding ineen combineren. Het zijn in bepaalde stand net inbetweens, maar ook net jaloezieën. Alleen blinderen normale jaloezieën niet voor 99% het zonlicht als je ze sluit. Deze shades wel. Ook in lichte kleuren dus. Daarover gesproken; de Silhouette® Shades zijn er in vele wittinten (Originale) maar ook in de trendy warmere kleuren (de Matisse). Die gekleurde varianten hebben een gekleurde transparante stof aan de voorkant, en een witte aan de achterkant.

Ze hebben het praktische gemak van een ouderwets rolgordijn. Maar daar is uiteraard niets oubolligs aan. Want Luxaflex zou geen marktleider zijn als het niet ook voor bedieningssystemen koploper was. Zij hebben bijvoorbeeld de gemotoriseerde PowerView® uitgevonden. Daarmee bedien je alles elektrisch en op afstand (zelfs via je telefoon). Of het LiteRise® en het SmartCord®. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar mooi wordt het zeker!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Welke kleur kies
ik voor raambekleding?

ontdek de
Silhouette® Shades
van Luxaflex®

over
LUXAFLEX®

blog
Gemak dient
de… raambekleding

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP