STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.

Olive Sprig van Sigma toepassen in je interieur

Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!

Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!

Ben jij ook bezig geweest met het opnieuw indelen van je woon-, leef- en werkruimte, en zoek je alleen nog de perfecte kleur? Olive Sprig (PPG1125-4), de kleur van het jaar 2022 van Sigma, is een veelzijdig, zacht- en elegant grijsgroen.

Het mooie van deze kleur is dat hij tegelijk iets dromerigs en verleidelijks heeft, en tóch kleur geeft. We zijn namelijk wel een beetje klaar met saaie, nietszeggende grijze-muis interieurs. Er mag tenslotte weer geleefd worden!

Wat je vaker ziet bij ‘vol gepigmenteerde naturels’ is dat ze zich kameleontisch voegen naar andere kleuren, en zo een zeer harmonieus palet tot stand brengen. Kleuren die dit goed doen, zijn simpelweg de beste basiskleuren voor een interieur!

Combineer je Olive Sprig met smaragdgroene, handgebakken tegels in de badkamer, of een mosgroene fluwelen sofa, dan heb je de ultieme bohemian-/African stijl te pakken. Daarbij passen messing elementen net zo goed als eiken-, acacia- en kersenhout look vloeren.

Maar ga je voor een betonlook vloer- of muur erbij, dan krijg je die warme verstilling waarbij industrieel niet kil wordt, maar knus blijft. Voeg wat zwarte staalelementen toe en voilà.

Ben jij een romanticus in hart en nieren? Deze kleur neigt ook zeer naar de bekende oud Engelse landhuis kleuren, waarbij brocante- en statig witte elementen vooral lichtheid geven aan het interieur. Of ben je meer een Scandinavisch wonen fan? Ook dán past deze kleur perfect. In een rustig, licht palet, aangevuld met neutrale pastels en licht hout.

Een kleur om naar hartelust mee te experimenteren dus!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar 2022

Impressie
Olive Sprig

Advies
Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig

Blog
Rustic Rosé:woonkleur 2022 van Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP