HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Shutters worden ook wel ‘binnenluiken’ genoemd. En dat is dan ook precies wat het zijn.

Shutters voor je raam zijn praktisch en chic

SHUTTERS VOOR DE KENNER

SHUTTERS VOOR DE KENNER

Het is één van de chiqueste oplossing voor de ramen. Het is tevens een duurzame oplossing voor lichtinval en raambekleding. Om die reden is het vaak mogelijk om de aanschaf van shutters in een nieuwe woning mee te financieren. 

De shutters werken als jaloezieen. Meestal zijn ze van hout, maar er zijn tegenwoordig ook shutters van andere materialen, zoals PVC of aluminium. Die laatste worden meestal buiten toegepast, maar zijn natuurlijk ook goed geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer.

Houten shutters zijn er op hun beurt weer in vele soorten hout; met alle die herkenbare robuuste uitstraling. Het hangt een beetje af van de toepassing (hoe groot zijn de ramen, wat voor kleur wil je ze verven - en wil je de houtnerf zien etc.) welke houtsoort je kiest. Advies inwinnen, is dan ook onontbeerlijk bij deze vorm van raambekleding. 

Om je een idee te geven; shutters worden professioneel ingemeten, en vervolgens permanent in de gehele sponning geplaatst. Vervolgens (de naam zegt het al) kun je de luiken in zijn geheel openen of sluiten, maar je kunt uiteraard ook de lamellen zo draaien dat het licht gedoseerd binnen valt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Shutters van topkwaliteit
op maat gemaakt

blog
Doseren met shutters,
potdicht is verleden tijd!

advies
Wat zijn shutters?

inspiratie
Elegante eenvoud
met stijlvolle shutters

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
    Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
  • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
    Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP