STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Shutters worden ook wel ‘binnenluiken’ genoemd. En dat is dan ook precies wat het zijn.

Shutters voor je raam zijn praktisch en chic

SHUTTERS VOOR DE KENNER

SHUTTERS VOOR DE KENNER

Het is één van de chiqueste oplossing voor de ramen. Het is tevens een duurzame oplossing voor lichtinval en raambekleding. Om die reden is het vaak mogelijk om de aanschaf van shutters in een nieuwe woning mee te financieren. 

De shutters werken als jaloezieen. Meestal zijn ze van hout, maar er zijn tegenwoordig ook shutters van andere materialen, zoals PVC of aluminium. Die laatste worden meestal buiten toegepast, maar zijn natuurlijk ook goed geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer.

Houten shutters zijn er op hun beurt weer in vele soorten hout; met alle die herkenbare robuuste uitstraling. Het hangt een beetje af van de toepassing (hoe groot zijn de ramen, wat voor kleur wil je ze verven - en wil je de houtnerf zien etc.) welke houtsoort je kiest. Advies inwinnen, is dan ook onontbeerlijk bij deze vorm van raambekleding. 

Om je een idee te geven; shutters worden professioneel ingemeten, en vervolgens permanent in de gehele sponning geplaatst. Vervolgens (de naam zegt het al) kun je de luiken in zijn geheel openen of sluiten, maar je kunt uiteraard ook de lamellen zo draaien dat het licht gedoseerd binnen valt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Shutters van topkwaliteit
op maat gemaakt

blog
Doseren met shutters,
potdicht is verleden tijd!

advies
Wat zijn shutters?

inspiratie
Elegante eenvoud
met stijlvolle shutters

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
    Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  • Dromen van licht...
    Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
  • Met één druk op de knop geregeld
    Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP