HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Gewone muurverf - ook wel latex - is makkelijk in onderhoud. Als we denken aan muurverf gaat onze eerste gedachte uit naar latex. Dit is dan ook de meest toegepaste soort.

Het schoonmaken van muurverf

SCHOONMAKEN VAN MUURVERF

SCHOONMAKEN VAN MUURVERF

Latex muurverf is - behalve in wit - ook te mengen in bijna alle denkbare kleuren. Je kiest een kleur en vervolgens een soort latex. Omdat alle latexen op waterbasis zijn, kun je het in huis gebruiken in alle ruimtes waar geen bijzondere eisen aan het gebruik worden gesteld. Van plafonds tot muren en in slaapkamers, huiskamer of zelfs badkamers.

Latex is door de synthetische samenstelling sterk en minder poreus, waardoor je het gewoon met een vochtige doek kunt afnemen. Afhankelijk van de ondergrond weten wij welke muurverf nodig is op jouw muren, en adviseren je daar graag in. Wist je bijvoorbeeld dat als je een wand rood gaat verven, je de ondergrond het beste okergeel kunt verven? Of dat je zuigende ondergronden eerst moet voorbewerken? Er zijn onnoemelijk veel punten van aandacht waar je met simpele trucs latere problemen voorkomt.

Daarnaast is er een ruim aanbod specialistische verven. Je hebt bijvoorbeeld muurverf die heel erg goed afneembaar is (erg handig in de keuken of toilet) en je hebt muurverf die niet afbladdert in vochtige ruimtes zoals de douche. En er is muurverf die koffie, nicotine en watervlekken 'isoleert'. Voor elke behoefte is er een antwoord in verf.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Vetvlekken op
de muur jouw
grote irritatie?
De oplossing is er!

advies
Hoe houd ik een
geverfde muur of
oppervlakte schoon?

product informatie
Ga vlekken te lijf
met Sigma Stainaway

ontdek de
muurverf collectie
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!
 • Poederige een aaibare pastels
  Pastelkleuren zijn terug van weggeweest. Maar dan wel op een heel verfrissende manier. Ze worden gecombineerd met aardetinten en zwart staal, om zo de tegenstelling tussen hard en zacht te benadrukken.
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP