HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Waar word jij rustig van? Kijkend naar een blauwe lucht vanaf je loungeset in de tuin, of juist in huis met de luiken gesloten om in stilte te mediteren? Met de juiste raambekleding ontstaat de perfecte sfeer voor die fijne me-time momenten zonder overbodige prikkels. 

Rustige raambekleding voor prikkelvrije ruimte

Poppetje gezien, gordijntje dicht

Poppetje gezien, gordijntje dicht

Zonlicht is fijn en een wandelingetje in de zon doet vaak al wonderen voor het opladen van je innerlijke batterij. Toch kan zonlicht ook een verstorend effect hebben. Denk aan te felle stralen die net op je snufferd schijnen als je onder de regendouche staat te scrubben en soppen. Of wanneer je slaapkamer te veel is opgewarmd door zonlicht en je er niet meer aangenaam kunt slapen.

Ook als je een speciaal hoekje op zolder hebt ingericht om je meditatie, yoga of andere ontspanningsoefeningen te doen, wil je niet gehinderd worden door te felle zon en zweterige temperaturen. Met de juiste raambekleding voorkom je dat het te warm of juist te koud wordt en kun je binnenkomend zonlicht filteren of geheel blinderen. 

Shutters, jaloezieën, rolgordijnen, plissés, duette shades, paneelgordijnen of lange gordijnen van katoen of linnen(look) zijn allemaal goede opties om ruimtes in huis op een neutrale en efficiënte manier te beschermen tegen zonlicht. Neem een lichte effen kleur, afgestemd op de wand, voor het meest rustige resultaat. Zo kun je optimaal genieten en heerlijk tot rust komen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Shutters van topkwaliteit
op maat gemaakt

ontdek de
Duette® Shades
van Luxaflex®

advies
Zijn verduisterende
gordijnen lichtdicht?

inspiratie
Uitpakken of ingetogen?
Raamdecoratie om te zoenen!

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 
 • Gordijnen dicht please!
  Maak van je ramen niet alleen dingen om door naar buiten te kijken maar geef ze charme en aantrekkingskracht door de juiste raambekleding. De echte blikvanger heb je dan wanneer de gordijnen dicht zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP