HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?

Rustic Rosé trendkleur combineren in je interieur

De veelzijdige kleur van het jaar ‘22

De veelzijdige kleur van het jaar ‘22

Doordat alle Decokay filialen dag in dag uit bezig zijn met interieur (van verf en behang tot vloeren en raamdecoratie) ontstaat een fingerspitzengefühl waar je als klant iets aan hebt. Dat is dan ook precies de reden dat er een vaste clientèle base is die nog dagelijks groeit.

De ideale eigenschappen van een kleur zijn lastig te duiden. Het is een kwestie van smaak tenslotte - toch? Wie het leuk vindt om interieurtrends te volgen, weet echter wel beter. Ideale kleuren geven ruimte aan andere kleuren, en voegen zich bijna geruisloos in je bestaande interieur.

De stylistes van Decokay bundelden daarom de krachten, om te komen tot de ultieme sfeermaker in je interieur dit jaar: Rustic Rosé! Het is een kleur die warmte en rust brengt, en die tegelijk karakter heeft.

Dus ook als roze van nature niet jouw favoriete kleur is; Rustic Rosé is alles behalve ‘meisjesachtig’! Gecombineerd met de aardse trendkleuren van het moment, wordt het een subtiele eyecatcher. Samen met trendy blauw of groen (veel planten zijn nog steeds ‘hot’!) ontstaat juist een krachtig sprekend geheel.

Rustic Rosé heeft alle kenmerken van de perfecte kleur voor jouw interieurstijl. Het is een zachte pastelkleur, met tegelijk een volle diepte, waardoor hij perfect aansluit bij jouw interieurelementen, van natuurlijke materialen als hout, tot zacht fluweel, glanzend goud, of ruw beton. Dat is dan ook precies de reden dat hij goed past in alle hedendaagse woonstijlen zoals urban/retro, basic- en hotel chique!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Pure by Flexa brengt jouw interieur tot leven

Blog
Bright Skies...luchtig optimisme!

Meer over
Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Meer over
de on trend woonkleur van het jaar 2022

Advies
Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig

Blog
Rustic Rosé:woonkleur 2022 van Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP