HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ronde vormen brengen verzachting aan in een interieur. Veel harde, hoekige, rechte vormen geven al snel een zakelijk, wat afstandelijk voorkomen. Interessant. Zo kun je dus spelen met vorm om je huis gezelliger te maken.

Woontrend met ronde vormen toepassen voor het raam

Ronde vormen en hoekige ramen

Ronde vormen en hoekige ramen

Niet dat het allemaal ineens rond moet, juist de variatie is aantrekkelijk. Maar wat nou als je juist voor je ramen wil experimenteren met ronde vormen? Het is een groot oppervlak, en dus de ideale plek om wat speelsheid aan te brengen.

Je kunt natuurlijk voor gordijnen gaan met cirkels, maar zo ‘plat’ is het principe nu ook weer niet bedoeld. Wat je strakke interieur wel heel fijn vindt is een hippe print. Dat kan ook een dessin zijn van bloemen, planten, of abstracte vormen. Zolang het maar ‘golft, vloeit en stroomt’. Gordijnen of inbetweens met een waveplooi sluiten ook heel mooi aan bij deze trend van golvende rondingen.

Maar misschien past dit gewoon niet bij jouw strakke interieur, en wil je íets verzachting aanbrengen, maar een koele, gedistingeerde stijl behouden. In dat geval is het interessant om je eens te verdiepen in duo rolgordijnen met bijzondere vormen. Deze raambekleding zit tussen rolgordijn en jaloezie in. De basisvorm is dus strak.

Het duo rolgordijn heeft twee lagen die over elkaar heen glijden, waarvan één transparant is. Wanneer ze openen, openen normaal gesproken lichte, horizontale banen die de zon door laten. Maar dan heb je dus weer een recht (hard) patroon.

Het meest bekende jaloezieën merk heeft daar iets op gevonden met een duo rolgordijn met bijzondere vorm. De openingen die in het gordijn ontstaan zijn rond of honingraat van vorm. Hiermee bereik je direct een speelsheid die zich zeer goed thuisvoelt in moderne interieurs.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Akoestische gordijnen
van AHOH

Inspiratie
Wuivende en golvende
gordijnen

Blog
Laat je verleiden
door gordijnen van Cachet

Advies
Kunnen gordijnen op
maat
gemaakt worden?

Ontdek
Minsk van Eijffinger -
Velours, maar dan anders

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde vormen en hoekige ramen
  Ronde vormen brengen verzachting aan in een interieur. Veel harde, hoekige, rechte vormen geven al snel een zakelijk, wat afstandelijk voorkomen. Interessant. Zo kun je dus spelen met vorm om je huis gezelliger te maken.
 • Betonlook in huis? Welke raambekleding past?
  Je hebt een stoere betonlook vloer, maar nu wil je nog passende raambekleding. Er is veel keus: gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? De raambekleding die jij kiest, maakt of breekt je interieur.
 • Raamdecoratie met een beetje extra
  Aardse kleuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurtrends, maar het kan even slikken zijn om modderkleurige gordijnen op te hangen. Toch kun je met deze aardse kleuren zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Hoe ga je voor sfeer en kleur, en houd je de balans in alle kleuren in je natuurlijke interieur?

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP