HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.

Ronde vormen toepassen in je interieur

Ronde, warme vormen omarmen

Ronde, warme vormen omarmen

Heb jij je huis bewust lekker neutraal weten te houden qua kleur, maar mis je toch wat warmte in je interieur? Dan zijn ronde vormen dé oplossing voor jou. Niet alleen met kleur kun je warmte aanbrengen in een interieur. Vormen zijn minstens zo belangrijk.

Ronde vormen staan van oudsher voor vriendelijkheid, daar waar harde, rechte en hoekige vormen voor zakelijkheid staan, en daarmee afstand creëren. Je ziet momenteel in razend tempo de trend ‘rond’ gaan.

Of het komt doordat we meer tijd binnen doorbrengen, of gewoon omdat we wel weer eens toe zijn aan verandering, wie zal het zeggen. Maar harde, donkere strakke lijnen verdwijnen, en maken plaats voor speelse organische vormen. Jarenlang domineerde het zwart industrieel in de woonbladen. Donkere kozijnen, stalen materialen en betonlook vloeren of muren.

Een frisse wind dus, de comeback van speelsheid. Het hoeft niet allemaal exact afgemeten en strak gepast. Er mag wat meer aan het toeval overgelaten worden (ogenschijnlijk dan natuurlijk…). Met een mix van materialen (zacht en hard) en vormen (rond en hoekig) breng je variatie, en vooral speelsheid aan in je interieur.

Ronde vormen zijn een welkome tegenhanger in moderne, zakelijke, strakke, en minimalistische interieurs. Het ronde kleed wil je op gaan zitten, de ronde lamp verspreidt een sfeervol, uitwaaierend licht, en de ronde tafel - waar niemand aan het hoofd zit - nodigt uit tot samenzijn.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Advies
Welke soorten raamdecoratie
zijn er?

Blog
Zen wonen met Japandi
style interieur

Inspiratie
Landelijk en romantisch
in je interieur

Ontdek
Behang als blikvanger
in je interieur

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP