HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.

Ronde vormen toepassen in je interieur

Ronde, warme vormen omarmen

Ronde, warme vormen omarmen

Heb jij je huis bewust lekker neutraal weten te houden qua kleur, maar mis je toch wat warmte in je interieur? Dan zijn ronde vormen dé oplossing voor jou. Niet alleen met kleur kun je warmte aanbrengen in een interieur. Vormen zijn minstens zo belangrijk.

Ronde vormen staan van oudsher voor vriendelijkheid, daar waar harde, rechte en hoekige vormen voor zakelijkheid staan, en daarmee afstand creëren. Je ziet momenteel in razend tempo de trend ‘rond’ gaan.

Of het komt doordat we meer tijd binnen doorbrengen, of gewoon omdat we wel weer eens toe zijn aan verandering, wie zal het zeggen. Maar harde, donkere strakke lijnen verdwijnen, en maken plaats voor speelse organische vormen. Jarenlang domineerde het zwart industrieel in de woonbladen. Donkere kozijnen, stalen materialen en betonlook vloeren of muren.

Een frisse wind dus, de comeback van speelsheid. Het hoeft niet allemaal exact afgemeten en strak gepast. Er mag wat meer aan het toeval overgelaten worden (ogenschijnlijk dan natuurlijk…). Met een mix van materialen (zacht en hard) en vormen (rond en hoekig) breng je variatie, en vooral speelsheid aan in je interieur.

Ronde vormen zijn een welkome tegenhanger in moderne, zakelijke, strakke, en minimalistische interieurs. Het ronde kleed wil je op gaan zitten, de ronde lamp verspreidt een sfeervol, uitwaaierend licht, en de ronde tafel - waar niemand aan het hoofd zit - nodigt uit tot samenzijn.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Advies
Welke soorten raamdecoratie
zijn er?

Blog
Zen wonen met Japandi
style interieur

Inspiratie
Landelijk en romantisch
in je interieur

Ontdek
Behang als blikvanger
in je interieur

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP