HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.

Ronde vormen toepassen in je interieur

Ronde, warme vormen omarmen

Ronde, warme vormen omarmen

Heb jij je huis bewust lekker neutraal weten te houden qua kleur, maar mis je toch wat warmte in je interieur? Dan zijn ronde vormen dé oplossing voor jou. Niet alleen met kleur kun je warmte aanbrengen in een interieur. Vormen zijn minstens zo belangrijk.

Ronde vormen staan van oudsher voor vriendelijkheid, daar waar harde, rechte en hoekige vormen voor zakelijkheid staan, en daarmee afstand creëren. Je ziet momenteel in razend tempo de trend ‘rond’ gaan.

Of het komt doordat we meer tijd binnen doorbrengen, of gewoon omdat we wel weer eens toe zijn aan verandering, wie zal het zeggen. Maar harde, donkere strakke lijnen verdwijnen, en maken plaats voor speelse organische vormen. Jarenlang domineerde het zwart industrieel in de woonbladen. Donkere kozijnen, stalen materialen en betonlook vloeren of muren.

Een frisse wind dus, de comeback van speelsheid. Het hoeft niet allemaal exact afgemeten en strak gepast. Er mag wat meer aan het toeval overgelaten worden (ogenschijnlijk dan natuurlijk…). Met een mix van materialen (zacht en hard) en vormen (rond en hoekig) breng je variatie, en vooral speelsheid aan in je interieur.

Ronde vormen zijn een welkome tegenhanger in moderne, zakelijke, strakke, en minimalistische interieurs. Het ronde kleed wil je op gaan zitten, de ronde lamp verspreidt een sfeervol, uitwaaierend licht, en de ronde tafel - waar niemand aan het hoofd zit - nodigt uit tot samenzijn.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Advies
Welke soorten raamdecoratie
zijn er?

Blog
Zen wonen met Japandi
style interieur

Inspiratie
Landelijk en romantisch
in je interieur

Ontdek
Behang als blikvanger
in je interieur

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Style jouw hotel chique interieur
  Een hotel chique interieur weerspiegelt de luxe van hotels. Als jij je daar als een vis in het water voelt en liever niet terug gaat naar huis, maar je wil blijven wentelen in luxe, dan is een hotel chique interieur zeker weten iets voor jou!
 • Voel je werelds met Art Deco
  Groot uitpakken met prints en luxe kleuren in huis? Klinkt dat als muziek in je oren? Met de Art Deco-stijl maak je van je huis een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!
 • Hoe past geel in jouw interieur?
  Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

DECOKAY BLOGS

 • De volwassen comeback van geel
  Geel in je interieur? Is dat niet een beetje te druk, of iets uit de jaren ‘30 of zo? Zeker niet. Geel maakt een comeback waar je U tegen zegt. Ondanks - of dankzij - de kleurfilosofie erachter, blijkt het een kameleon die in elke woonstijl wat toevoegt.
 • Hollandse lente - extra plaid en gaan!
  Bibber- of barbecue weer? Het voorjaar in Nederland laat nog wel eens op zich wachten, of komt juist met een kracht binnen gerold in maart, en laat je vervolgens in april gewoon zitten met een hagelbui. Four seasons in one day, van hagel tot felle zon, zijn schering en inslag.
 • Bol en rond - een beetje zachtheid in je interieur
  Rond is zacht, hoekig is hard. Staal en beton zijn hard, terwijl hout zacht is. Dit zijn begrippen die iedere binnenhuisarchitect krijgt ingeprent. Maar hoe kan dit? Waarom hebben sommige materialen en vormen een kil karakter, en geven andere meteen een warme uitstraling?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP