HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Op safe spelen is nergens zo ‘gevaarlijk’ als bij de inrichting van je huis… Een rechthoekige salontafel? Een rechthoekig kleed eronder dan maar toch? Mis. Veel verrassende, en tot de verbeelding sprekende interieurs maken gebruik van vorm als verrassingselement.

Ronde vloerkleden in je interieur

Doorbreek het patroon

Doorbreek het patroon

Hoe is bij jou de verhouding rond-vierkant in huis? Tien tegen één dat je er niet eens bewust op had gelet tot nu toe. Toch kunnen vormen minstens zo veel doen voor je interieur als kleur, om maar wat te noemen. Ook materiaalkeuze en belichting speelt een rol, maar de basis is vorm.

Waarschijnlijk weet je al langer dat ‘hoekjes’ in huis ambiance creëren. Een zithoek om te ontspannen, lezen en TV kijken, een eethoek om - niet alleen te eten - maar ook te knutselen. Daarnaast hebben de meeste huishoudens tegenwoordig één of meerdere werkplekken thuis.

De ideale manier om een ruimte te verbinden is door gebruik te maken van vloerkleden. Daarmee krijgt een bepaalde hoek in huis een eigen uitstraling binnen het geheel van je interieur. De kleden laat je vervolgens qua stijl en kleur enigszins op elkaar aansluiten. Je kunt heel goed aanvullende kleuren gebruiken bijvoorbeeld.

Maar waar je huis echt van opknapt, is de afwisseling van harde en zachte vormen. Ofwel, hoekige en ronde vormen. Een huiskamer waar drie rechthoekige kleden liggen, van zithoek tot eethoek en werkplek, krijgt een ietwat onnatuurlijk gevoel.

Niet-voor-niets zie je een trend met meer organische vloerkleden op maat. Zelfs ‘gewoon rond’ is te gedwongen voor de echte interieur shopper. Met variatie in vorm haal je dus een belangrijk stukje ongedwongenheid binnen. Let vooral op de ondervertegenwoordiging van ronde vormen, want juist díe geven je huis een warm welkom.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Vloerkleden met
bijzondere vormen
van Desso

Advies
Hoe kies ik de grootte
van mijn vloerkleed?

Inspiratie
Al eens gedacht aan een licht vloerkleed?

Blog
Aan de slag met
Kleur van het Jaar

‘Brave Ground’!

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Doorbreek het patroon
  Op safe spelen is nergens zo ‘gevaarlijk’ als bij de inrichting van je huis… Een rechthoekige salontafel? Een rechthoekig kleed eronder dan maar toch? Mis. Veel verrassende, en tot de verbeelding sprekende interieurs maken gebruik van vorm als verrassingselement.
 • Trendy betonlook vloer in huis
  Een betonlook vloer in jouw huis maakt het interieur helemaal af. Het is geen koude en kille bedoeling, beton op de vloer is juist stoer en warm door de ruwe en natuurlijke uitstraling.
 • Aarden met je voeten op de vloer!
  Een houten vloer is niet meer weg te denken uit ons interieur. Maar wat dacht je van andere natuurlijke materialen onder je voeten? Met de vloeren in aardse kleuren maak je van je vloer een ware eyecatcher!

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP