HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Standaard rolgordijnen zijn één van de meest praktische vormen raambekleding. Het systeem is simpel, je rolt de stof eenvoudig op - of af en je kunt ze dus half of helemaal opentrekken. 

Rolgordijn verduisterend of transparant

ROLGORDIJNEN ZIJN NIET ALLEEN MOOI

ROLGORDIJNEN ZIJN NIET ALLEEN MOOI

Er is bovendien geen raambekleding waarmee je zó goed een ruimte kunt verduisteren.  Dit heeft alles te maken met het feit dat je een rolgordijn idealiter precies in het kozijn hangt. Daardoor is er weinig ruimte voor verstrooiingslicht aan de zijkanten.

Maar er is ook een moderne, momenteel zeer trendy variant op het klassieke rolgordijn, en dat is het duo rolgordijn, ook wel multishade genoemd. Deze verdient bijzondere aandacht door zijn smart design. Twee lagen stof schuiven over elkaar, waarvan één niet transparant is, en de andere wel. Door de banen in een bepaalde stand te rollen, heb je dus wél, of geen inkijk. Hetzelfde geldt uiteraard voor direct zonlicht. Als je de gesloten stand kiest, heb je meteen ook geen inkijk meer. Het daglicht kan (bij lichte kleuren) echter nog gewoon binnenvallen. Door de enorme keuze qua kleuren en stoffen, passen duo rolgordijnen in ieder interieur. 
Wist je trouwens dat duo gordijnen de warmte vasthouden? Een leuke bijkomstigheid voor zulke fraaie raamdecoratie.

 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Rolgordijnen zijn
stijlvol en eenvoudig

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
‘iets voor je raam’

ontdek de
Raambekleding en raamdecoratie
van Decokay Design

advies
Rolgordijnen
zelf schoonmaken

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • ROLGORDIJNEN ZIJN NIET ALLEEN MOOI
  Standaard rolgordijnen zijn één van de meest praktische vormen raambekleding. Het systeem is simpel, je rolt de stof eenvoudig op - of af en je kunt ze dus half of helemaal opentrekken. 

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP