HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Creëer je eigen sprookje met een interieur waar licht en pastelkleuren hoogtij vieren. Waar een toefje goud is toegevoegd en waar elegante, sierlijke meubels frivool staan te wezen op een klassiek houten visgraatvloer. 

Rococo woonstijl met pastelkleuren en elegante meubels

Creëer je eigen sierlijke sprookje

Creëer je eigen sierlijke sprookje

Je krijgt spontaan een vrolijke bui wanneer in huis pastelkleuren je toelachen en lange zwierige gordijnen voor het raam hangen. Dat dachten kunstenaars en rijkelui uit de achttiende eeuw in Franse kasteeltjes en buitenhuizen ook. Zij hadden de zware Barokperiode nu wel gezien en waren toe aan een luchtigere stijl. Nog steeds overdadig en met veel goud, maar vooral ook lichte tinten, kleinere en meer elegante meubels en schilderingen met beestjes, bladeren, bloemen en engeltjes.

Heb je een modern of juist klassiek interieur? Dan kun je heel goed Rococo elementen toevoegen! Denk aan houten panelen tegen de wand met sierlijke decoraties van houtsnijwerk. Kenmerkend voor de Rococo stijl zijn asymmetrische krullen. Je kunt dan ook prima een leuk houten kastje met gebogen pootjes plaatsen. En doe eens gek, geef dat kastje een fijne pastelkleur. Een poef in zacht velours met geinige franjes maakt het plaatje compleet.

Kies inbetweens met vogeltjes print voor je schuifpui. Ben je meer van het strakke, dan zijn dupligordijnen in een lichte pastelkleur wellicht meer geschikt. Houd in ieder geval lichte, zachte en natuurlijke motieven in gedachten bij het uitzoeken van raambekleding! Op de vloer hoort een heerlijk comfortabel kleed, eventueel met franjes, of juist in een verweerde look. Mooi om kleuren van je wanden terug te laten komen in het vloerkleed, voor een matchend geheel. En het patroon mag dan best barok zijn. Het leuke van deze stijl is juist de combinatie van verschillende patronen en prints. Oh en vergeet de gouden accessoires niet… en die mogen ook een moderne touch hebben!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Let’s go -
een vleugje -
Rococo!

inspiratie
Voorjaar schijnt in huis,
verduisteren maar!

service & advies
voor gordijnen en vloerkleden
op maat

ontdek de
Fiore collectie
van BN Walls

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP