HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Creëer je eigen sprookje met een interieur waar licht en pastelkleuren hoogtij vieren. Waar een toefje goud is toegevoegd en waar elegante, sierlijke meubels frivool staan te wezen op een klassiek houten visgraatvloer. 

Rococo woonstijl met pastelkleuren en elegante meubels

Creëer je eigen sierlijke sprookje

Creëer je eigen sierlijke sprookje

Je krijgt spontaan een vrolijke bui wanneer in huis pastelkleuren je toelachen en lange zwierige gordijnen voor het raam hangen. Dat dachten kunstenaars en rijkelui uit de achttiende eeuw in Franse kasteeltjes en buitenhuizen ook. Zij hadden de zware Barokperiode nu wel gezien en waren toe aan een luchtigere stijl. Nog steeds overdadig en met veel goud, maar vooral ook lichte tinten, kleinere en meer elegante meubels en schilderingen met beestjes, bladeren, bloemen en engeltjes.

Heb je een modern of juist klassiek interieur? Dan kun je heel goed Rococo elementen toevoegen! Denk aan houten panelen tegen de wand met sierlijke decoraties van houtsnijwerk. Kenmerkend voor de Rococo stijl zijn asymmetrische krullen. Je kunt dan ook prima een leuk houten kastje met gebogen pootjes plaatsen. En doe eens gek, geef dat kastje een fijne pastelkleur. Een poef in zacht velours met geinige franjes maakt het plaatje compleet.

Kies inbetweens met vogeltjes print voor je schuifpui. Ben je meer van het strakke, dan zijn duette shades in een lichte pastelkleur wellicht meer geschikt. Houd in ieder geval lichte, zachte en natuurlijke motieven in gedachten bij het uitzoeken van raambekleding! Op de vloer hoort een heerlijk comfortabel kleed, eventueel met franjes, of juist in een verweerde look. Mooi om kleuren van je wanden terug te laten komen in het vloerkleed, voor een matchend geheel. En het patroon mag dan best barok zijn. Het leuke van deze stijl is juist de combinatie van verschillende patronen en prints. Oh en vergeet de gouden accessoires niet… en die mogen ook een moderne touch hebben!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Let’s go -
een vleugje -
Rococo!

inspiratie
Voorjaar schijnt in huis,
verduisteren maar!

service & advies
voor gordijnen en vloerkleden
op maat

ontdek de
Fiore collectie
van BN Walls

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Van smaak naar woonstijl - Hoe doe je dat?
  Over woonstijlen kun je boeken vol schrijven. Ze zijn relatief fluide, en passen zich door de jaren aan naar de laatste trends. Ook komen er nieuwe (gemixte) stijlen bij. 
 • Wat is een woonstijl en welke zijn er?
  Als je echt intensief op zoek gaat naar welke woonstijlen er zoal zijn, kun je met een beetje inspanning tot wel twintig woonstijlen komen! Maar de waarheid is dat er maar een beperkt aantal basis stijlen is, waarvan afgeleiden zijn. 
 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Licht grijs wordt het nieuwe wit op de muur
  Grijs als de ideale kleur voor je interieur? Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar met grijs kun je alle kanten op! Hoe je met deze inspirerende kleur je interieur helemaal naar je zin maakt, lees je hier!
 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP