STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Creëer je eigen sprookje met een interieur waar licht en pastelkleuren hoogtij vieren. Waar een toefje goud is toegevoegd en waar elegante, sierlijke meubels frivool staan te wezen op een klassiek houten visgraatvloer. 

Rococo woonstijl met pastelkleuren en elegante meubels

Creëer je eigen sierlijke sprookje

Creëer je eigen sierlijke sprookje

Je krijgt spontaan een vrolijke bui wanneer in huis pastelkleuren je toelachen en lange zwierige gordijnen voor het raam hangen. Dat dachten kunstenaars en rijkelui uit de achttiende eeuw in Franse kasteeltjes en buitenhuizen ook. Zij hadden de zware Barokperiode nu wel gezien en waren toe aan een luchtigere stijl. Nog steeds overdadig en met veel goud, maar vooral ook lichte tinten, kleinere en meer elegante meubels en schilderingen met beestjes, bladeren, bloemen en engeltjes.

Heb je een modern of juist klassiek interieur? Dan kun je heel goed Rococo elementen toevoegen! Denk aan houten panelen tegen de wand met sierlijke decoraties van houtsnijwerk. Kenmerkend voor de Rococo stijl zijn asymmetrische krullen. Je kunt dan ook prima een leuk houten kastje met gebogen pootjes plaatsen. En doe eens gek, geef dat kastje een fijne pastelkleur. Een poef in zacht velours met geinige franjes maakt het plaatje compleet.

Kies inbetweens met vogeltjes print voor je schuifpui. Ben je meer van het strakke, dan zijn duette shades in een lichte pastelkleur wellicht meer geschikt. Houd in ieder geval lichte, zachte en natuurlijke motieven in gedachten bij het uitzoeken van raambekleding! Op de vloer hoort een heerlijk comfortabel kleed, eventueel met franjes, of juist in een verweerde look. Mooi om kleuren van je wanden terug te laten komen in het vloerkleed, voor een matchend geheel. En het patroon mag dan best barok zijn. Het leuke van deze stijl is juist de combinatie van verschillende patronen en prints. Oh en vergeet de gouden accessoires niet… en die mogen ook een moderne touch hebben!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Let’s go -
een vleugje -
Rococo!

inspiratie
Voorjaar schijnt in huis,
verduisteren maar!

service & advies
voor gordijnen en vloerkleden
op maat

ontdek de
Fiore collectie
van BN Walls

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.
 • Ramen decoreren je woning
  Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay
  Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar 2022 van Decokay: Rustic Rosé.
 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP