HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Van een houten visgraatvloer tot vinyl vloer in gebroken wit. Een vleugje Rococo in je interieur geeft je keuze uit vele vloeren, als het maar licht en ruimtelijk is.

De vloer bij de Rococo stijl is licht en ruimtelijk

Lichte en ruimtelijke vloeren

Lichte en ruimtelijke vloeren

De droom van vele huizenbezitters is een houten vloer met visgraatmotief. En dat is ook niet zo vreemd. Zo’n klassieke vloer geeft een warme uitstraling, maakt de ruimte optisch groter en past in diverse stijlen. Ook als je op de Rococo toer gaat!

Een visgraatvloer kan behalve van echt hout tevens van pvc, vinyl of laminaat zijn. Verdiep je in de voors en tegens van elk materiaal om een voor jouw woning juiste keuze te nemen. Denk aan geluiddemping, isolatie, mogelijkheid tot vloerverwarming, onderhoud en duurzaamheid. En wat kleurkeuze betreft, neem eens een heel lichte tint (off white bijvoorbeeld) om je pastelkleuren op de wand nog beter bij uit te laten komen!

Vloerkleden zijn de kers op de taart in huis. Leg er een in je zithoek, een andere in de hal en weer een andere onder de eettafel om de ruimtes in je woning te kaderen. In deze Rococo stijl kies je voor barokprints die uitgevoerd zijn in lichte- en pastelkleuren, eventueel met een spikkeltje goud erin. Denk ook aan een roze handgeknoopt Perzisch tapijt of een lichtgeel vintage-achtig kleed met verweerde uitstraling. Twee kleden combineren die elkaar overlappen maakt het nog spannender!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Sense of Marble
collectie van Desso

blog
Een makkelijk
te leggen visgraat
vloer is van PVC

advies
Wat is het verschil
tussen een PVC-vloer
en een vinyl vloer?

inspiratie
Vloeren: de
keuze is reuze

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP