HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ibiza, Bohemian, hippie. Alledrie roepen ze een gevoel van relaxte vrijheid op. Geen gedoe maar lekker zijn... Op je blote voeten ben je omringd door geur, kleur en ’love’.

‘Bohemian’ relaxen:
wijntje in de hand, voetjes in het zand

‘Bohemian’ relaxen:<br> wijntje in de hand, voetjes in het zand

‘Ibiza style’ wat is dat eigenlijk? Natuurlijk is het onlosmakelijk verbonden met het eiland Ibiza; het paradijs voor hippies. Maar is het dan ook echt een hippie-stijl? En wat zijn dan precies de kenmerken en hoe vertaal je die naar je interieur of tuin? Eigenlijk is de populaire ‘Ibiza style’ in huis- en interieurland te vergelijken met de Bohemian woonstijl. Met als belangrijkste element: kleur, kleur en nog eens kleur. Ohja en natuurlijke materialen, niet te vergeten…

Vrolijke, felle kleuren gaan bij de Bohemian stijl hand-in-hand met drukke prints en rustige basics. Voor accessoires gaat de voorkeur uit naar natuurlijke materialen. Hout, steen, schelpen, touw, veren en kralen. En dan is de hamvraag natuurlijk: ‘hoe pas je dit toe om een Ibiza style in de tuin te creëren?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Bohemian stijl tuin: de verlichting
    In de tuin is verlichting belangrijk. Veel kaarsen branden is natuurlijk leuk en geeft die ontspannen sfeer. Maar je kunt ook je verlichting helemaal Ibiza-stijl doen...
  • Bohemian stijl tuin: de accessoires
    Bij een Ibiza-stijl staat het relaxen centraal. En dat doe je natuurlijk met veel leuke en vooral kleurige accessoires. En ook gordijnen spelen hierbij een belangrijk rol!
  • Bohemian stijl tuin: extra sfeermakers
    Net even dat extra om Bohemian helemaal tot leven te brengen in je tuin? Hiervoor moet je wel een beetje omdenken, maar het resultaat is verrassend en uniek.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP