HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Grote raampartijen kenmerken de New Yorkse lofts. Om deze nog mooier uit te laten komen hang je er kamerhoge luchtige gordijnen voor, liefst in katoen of linnen, in een natuurlijke tint. Sober en chique.

Zwarte jaloezie voor grote ramen in industrieel interieur

Van zwarte jaloezie tot witte voiles

Van zwarte jaloezie tot witte voiles

Raambekleding kan in een loft stijl breed worden ingezet. Want behalve voor raampartijen, kun je (transparante) gordijnen ook heel goed gebruiken als roomdivider. Een loft is namelijk een woonruimte die uit één geheel bestaat. Met een voile in zwart, wit of olijfgroen bijvoorbeeld of licht doorschijnende witte paneelgordijnen van plafond tot vloer, tover je een knus hoekje in die grote ruimte. 

Is je woning gezegend met grote hoge ramen, dan accentueer je die met lange lichte gordijnen. Mooi om dezelfde tint aan te houden als de wand, zodat de ramen en de buitenwereld daarachter, nog meer opvallen. Zwart houten jaloezieën geven je interieur een stoer en industrieel karakter, evenals shutters in wit of zwart. En ook strakke plissés zijn goed in te passen in een dergelijke woonstijl. En zwarte kozijnen tot aan het plafond zijn natuurlijk gave eyecatchers in jouw loft!

Natuurlijke, onbewerkte materialen zijn kenmerkend voor een loft, en dat geldt dus ook voor de raambekleding. Denk daarom aan natuurlijk (ogende) stof zoals linnen en katoen en aan metaal en hout in zo neutraal mogelijke kleuren.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Houten jaloezieën
van Decokay Design

inspiratie
Hard en
zacht tegelijk...

ontdek de
Gordijn Stoffen
van JAB Anstoetz

advies
Aluminium jaloezieën
voor de badkamer

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloer + raamdecoratie = style statement
  Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!
 • Lekker doorslapen overdag
  Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...
 • Styling foutjes voor het raam
  We horen het woord ‘fout’ niet graag. Terecht. Er is geen foute manier om dingen te doen. Toch is er voor veel zaken wel een ideale manier… ‘Beter goed gepikt dan slecht bedacht’, is in dit geval van toepassing.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP