HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je hebt de meest waanzinnige behangsoorten tegenwoordig. Het zijn zowat prachtige kunstwerken die je kamerbreed ophangt. Houd echter ook rekening met de reeds aanwezige onderdelen van je interieur zoals de vloer en raamdecoratie.

Raambekleding en behang met elkaar matchen

Behang met vloeiende overgang...

Behang met vloeiende overgang...

Ga jij voor zo’n hypermodern behangetje op één wand in je kamer - overweeg dan om de raamdecoratie mee te nemen in het plan. Wilde je toch al wat nieuws, dan is dit het uitgelezen moment. Maar ben je tevreden over wat er nog hangt, ga dan vooral naar huis met wat stalen van jouw favoriete behang. 

Heb je veel kleur in jouw raambekleding, bijvoorbeeld een motief, hou je behang dan een beetje rustig, voordat het een eclectisch samenraapsel wordt waarin de eenheid ver te zoeken is, en de stijl niet meer herkend wordt. Misschien is het dan beter om een mooie effen en matte muurverf op de muur aan te brengen. In een kleur die correspondeert met je gordijnen bijvoorbeeld.

Heb je daarentegen lichtblauwe inbetweens met donkerblauwe overgordijnen, dan krijg je een bijzonder opvallende samenhang in de ruimte wanneer je precíes die twee kleuren blauw terug laat komen in de behang. (En dat geldt voor alle kleuren.) Vergeet trouwens ook de vloer niet in het geheel...

Het kan vervolgens nog best even zoeken zijn, maar het loont de moeite om echt op zoek te gaan naar die perfecte eenheid. (Nieuwe raamdecoratie is ook nog altijd een optie…) 
Het is bovendien gewoon het allerleukste en dankbaarste klusje om nieuw behang uit te kiezen. Dat kan je haast geen klus noemen… Een warme ontvangst, kopje koffie of thee erbij, stalenboeken op schoot en de passie slaat vanzelf toe. 

Passie die omslaat in allerhande verliefdheden op het eerste gezicht… Kiezen wordt dus waarschijnlijk nog wel een dingetje. Misschien hoef je trouwens helemaal niet te kiezen als je hem een beetje slim insteekt. Want je slaapkamer kan wel een wandje behang gebruiken (bij die lichte gordijnen kies je iets dat lekker fris ophaalt). Je eethoek in de keuken krijgt ook een heel ander gezicht, en de woonkamer kan wel wat bloesem gebruiken boven de bank die precies past bij de mooie pastelkleurige inbetweens… Nu je het zegt… boven de betegelde lambrisering in het toilet kan ook nog prima een behangetje. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Nieuwe gordijn
collecties bij Decokay

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

advies
Hoe combineer
ik gordijnen?

inspiratie
Van zwarte jaloezie
tot witte voiles

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde vormen en hoekige ramen
  Ronde vormen brengen verzachting aan in een interieur. Veel harde, hoekige, rechte vormen geven al snel een zakelijk, wat afstandelijk voorkomen. Interessant. Zo kun je dus spelen met vorm om je huis gezelliger te maken.
 • Betonlook in huis? Welke raambekleding past?
  Je hebt een stoere betonlook vloer, maar nu wil je nog passende raambekleding. Er is veel keus: gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? De raambekleding die jij kiest, maakt of breekt je interieur.
 • Raamdecoratie met een beetje extra
  Aardse kleuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurtrends, maar het kan even slikken zijn om modderkleurige gordijnen op te hangen. Toch kun je met deze aardse kleuren zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Hoe ga je voor sfeer en kleur, en houd je de balans in alle kleuren in je natuurlijke interieur?

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP