HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een bloemetjesgordijn in jouw huiskamer? Jazeker! In een romantische woonstijl is raamdecoratie een belangrijke sfeermaker. Bloemen passen daar helemaal bij. Heb je geen groene vingers? Geeft niets! Lees snel verder hoe je ook zonder bloemen, jouw interieur nog romantischer maakt. 

Voor de ramen bij een romantisch interieur

Uitpakken of ingetogen? Raamdecoratie om te zoenen!

Uitpakken of ingetogen? Raamdecoratie om te zoenen!

Met raamdecoratie bepaal je hoeveel licht en privacy je hebt op elk moment van de dag. Maar dat is nog niet alles: gordijnen, shutters, vitrage of rolgordijnen zijn echte smaakmakers in je interieur. Dus rest de vraag: hoe romantisch wil je het hebben?

Bloemen vormen een ideaal dessin voor gordijnen, omdat je hiermee de sfeer zacht en romantisch houdt, en tegelijkertijd kunt spelen met kleur. Laat je dezelfde kleuren terugkomen in je meubels, dan zorg je voor eenheid en rust.

Wil je een echte romantische eyecatcher? Kies dan gordijnen die dezelfde kleur hebben als je muur. Dit ton-sur-ton-effect zorgt elke dag voor een echt wow-moment. Ga je voor gedurfd? Kies dan voor een uitgesproken kleur zoals violet of paars, waarmee je warmte en gezelligheid creëert én een echt statement maakt.

Je kunt ook kiezen voor wat minder zichtbare raamdecoratie, zoals vitrage of een doorzichtig rolgordijn. Zo geniet je wel van het daglicht, en kun je een zachte kleur kiezen die de romantische sfeer perfect aanvult. Ook shutters zorgen voor een rustig effect, waarmee je optimaal geniet van het daglicht. Met of zonder gordijnen passen ze bij een sfeer die romantiek uitademt. 

Hoeveel romantiek breng jij in huis?

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Rolgordijnen zijn
stijlvol en eenvoudig

inspiratie
Romantische raambekleding
voor een plattelandsgevoel

advies
Hoe combineer ik
glas-in-lood ramen
met raambekleding?

service & advies
voor gordijnen en vloerkleden
op maat

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur en rust in één 
  Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!
 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP