STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

Raambekleding van natuurlijke materialen in Finca

Laat de zon maar schijnen

Laat de zon maar schijnen

Zowel witte shutters als houten en bamboe jaloezieën, lange gordijnen van natuurlijke materialen, vouwgordijnen in naturel kleuren en duettes en plissés in combinatie met (semi) transparante inbetweens komen in een finca woonstijl tot hun recht.

Het gaat erom welke sfeer je neer wil zetten. Uitbundig of sereen bijvoorbeeld? Wil je dat rust de boventoon voert? Dan zijn wit en pastels je hoofdkleuren. Ga je voor de meer uitbundige Spaanse stijl, dan voeg je aardekleuren zoals oker en terracotta toe, of (indigo)blauw voor de liefhebber. Laat één kleur in elk geval steeds terugkomen om eenheid te creëren. Zijn je muren en vloer zonder prints, dan kun je best een patroontje in je raambekleding kwijt. Heb je al (azulejo)patronen verwerkt in je vloeren of wanden, dan is het raadzaam de raambekleding neutraler te houden. 

Bedenk ook goed wat de functie van de raambekleding moet zijn. Verduisterend in je slaapkamer? Optimale zonbescherming voor je interieur in de living? En goede filtering van binnenkomend licht op je werkplek? Met een combinatie van bijvoorbeeld houten jaloezieën en lange semitransparante linnenlook overgordijnen zit je altijd goed, ongeacht de lichtinval. Want je kunt het daglicht optimaal reguleren en het heeft een rustige en landelijke uitstraling. 

Oh, en vergeet niet om je relaxte fincasfeer naar buiten door te trekken. Zo kun je een fijne loungeplek of afgeschermde hoek voor je daybed realiseren met lange wapperende witte gordijnen aan een houten frame of een overkapping. Tijd voor siësta!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
​Een tipje van
de sluier: JAB

product informatie
Diffuus licht
met inbetweens

inspiratie
Zomer én winter
dat voorjaarsgevoel?

product informatie
Houten jaloezieën
passen bij
elke woonstijl

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP