HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

Raambekleding van natuurlijke materialen in Finca

Laat de zon maar schijnen

Laat de zon maar schijnen

Zowel witte shutters als houten en bamboe jaloezieën, lange gordijnen van natuurlijke materialen, vouwgordijnen in naturel kleuren en dupligordijnen en plissés in combinatie met (semi) transparante inbetweens komen in een finca woonstijl tot hun recht.

Het gaat erom welke sfeer je neer wil zetten. Uitbundig of sereen bijvoorbeeld? Wil je dat rust de boventoon voert? Dan zijn wit en pastels je hoofdkleuren. Ga je voor de meer uitbundige Spaanse stijl, dan voeg je aardekleuren zoals oker en terracotta toe, of (indigo)blauw voor de liefhebber. Laat één kleur in elk geval steeds terugkomen om eenheid te creëren. Zijn je muren en vloer zonder prints, dan kun je best een patroontje in je raambekleding kwijt. Heb je al (azulejo)patronen verwerkt in je vloeren of wanden, dan is het raadzaam de raambekleding neutraler te houden. 

Bedenk ook goed wat de functie van de raambekleding moet zijn. Verduisterend in je slaapkamer? Optimale zonbescherming voor je interieur in de living? En goede filtering van binnenkomend licht op je werkplek? Met een combinatie van bijvoorbeeld houten jaloezieën en lange semitransparante linnenlook overgordijnen zit je altijd goed, ongeacht de lichtinval. Want je kunt het daglicht optimaal reguleren en het heeft een rustige en landelijke uitstraling. 

Oh, en vergeet niet om je relaxte fincasfeer naar buiten door te trekken. Zo kun je een fijne loungeplek of afgeschermde hoek voor je daybed realiseren met lange wapperende witte gordijnen aan een houten frame of een overkapping. Tijd voor siësta!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
​Een tipje van
de sluier: JAB

product informatie
Diffuus licht
met inbetweens

inspiratie
Zomer én winter
dat voorjaarsgevoel?

product informatie
Houten jaloezieën
passen bij
elke woonstijl

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP