HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

Ideeën voor raambekleding in je interieur

Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?

Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?

Smaak bepaalt wat jij koopt. Maar functie bepaalt hoe gelukkig je ervan wordt… Wat zoek jij? Hier vind je wat alternatieve opties voor jouw raamwensen. Combineren mag!

Raambekleding tegen inkijk
Vitrage heeft plaatsgemaakt voor moderne inbetweens. Ook een blijvertje zijn plissés of dupligordijnen, die je gedeeltelijk kunt openen of sluiten. Het duo rolgordijn is een praktische alles-in-één oplossing. Moderne houten- of bamboe jaloezieën (met inbetweens) blijven een gewilde keuze.

Verduisterende of zonwerende raambekleding
Vroeger moest je aan de dikke donkere, of gevoerde gordijnen voor verduistering. Dat kan nog steeds, maar tegenwoordig zijn er ook lichte - in het raam vallende) opties die verduisteren. Dupligordijnen bijvoorbeeld, duo rolgordijnen en plissés.

Stoffen met wat extra’s
Van stof kun je alle soorten gordijnen laten maken. Er zijn tegenwoordig waterafstotende stoffen die weerbestendig zijn, of screendoek tegen zonwering voor binnen. Denk ook aan super milieuvriendelijke-, lichtechte-, isolerende-, of brandwerende stoffen (check de labels!). Daarnaast zijn er nieuwe ophangsystemen en soorten plooien, waarmee je een geheel nieuwe look creëert.

Alles ineen oplossing
Wil jij niet twee lagen voor je raam, maar wel alle opties zoals verduisteren, inkijk tegengaan en isoleren? Bepaalde dupligordijnen, duo rolgordijnen, paneelgordijnen of lamellen combineren deze behoeftes in één handige oplossing. Vraag in de winkel naar de beste opties.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Wat is een
bamboe jaloezie

advies
Zijn verduisterende
gordijnen lichtdicht?

ontdek de
vitrage collecties
bij Decokay

inspiratie
DUO ROLGORDIJNEN
ZIJN TRENDING

Ontdek de
Verduisterende gordijnen bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP