STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

Ideeën voor raambekleding in je interieur

Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?

Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?

Smaak bepaalt wat jij koopt. Maar functie bepaalt hoe gelukkig je ervan wordt… Wat zoek jij? Hier vind je wat alternatieve opties voor jouw raamwensen. Combineren mag!

Raambekleding tegen inkijk
Vitrage heeft plaatsgemaakt voor moderne inbetweens. Ook een blijvertje zijn plissés of duettes, die je gedeeltelijk kunt openen of sluiten. Het duo rolgordijn is een praktische alles-in-één oplossing. Moderne houten- of bamboe jaloezieën (met inbetweens) blijven een gewilde keuze.

Verduisterende of zonwerende raambekleding
Vroeger moest je aan de dikke donkere, of gevoerde gordijnen voor verduistering. Dat kan nog steeds, maar tegenwoordig zijn er ook lichte - in het raam vallende) opties die verduisteren. Duettes bijvoorbeeld, duo rolgordijnen en plissés.

Stoffen met wat extra’s
Van stof kun je alle soorten gordijnen laten maken. Er zijn tegenwoordig waterafstotende stoffen die weerbestendig zijn, of screendoek tegen zonwering voor binnen. Denk ook aan super milieuvriendelijke-, lichtechte-, isolerende-, of brandwerende stoffen (check de labels!). Daarnaast zijn er nieuwe ophangsystemen en soorten plooien, waarmee je een geheel nieuwe look creëert.

Alles ineen oplossing
Wil jij niet twee lagen voor je raam, maar wel alle opties zoals verduisteren, inkijk tegengaan en isoleren? Bepaalde duettes, duo rolgordijnen, paneelgordijnen of lamellen combineren deze behoeftes in één handige oplossing. Vraag in de winkel naar de beste opties.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Wat is een
bamboe jaloezie

advies
Zijn verduisterende
gordijnen lichtdicht?

ontdek de
vitrage collecties
bij Decokay

inspiratie
DUO ROLGORDIJNEN
ZIJN TRENDING

Ontdek de
Verduisterende gordijnen bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.
 • Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?
  Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP