HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Eindelijk heb je de keuken van jouw dromen. Het enige dat nog ontbreekt is iets moois voor het raam. Dan zoek je vast niet alleen iets functioneels, maar ook sfeervol en praktisch.

Wat doe je voor het raam in de (woon)keuken?

Wat is de beste raambekleding voor jouw woonkeuken? 

Wat is de beste raambekleding voor jouw woonkeuken? 

In de keuken heb je met andere factoren te maken dan in een andere ruimte in je huis. Raambekleding in de keuken moet bestand zijn tegen vet, vuil en (kook)vocht. Welke soorten raambekleding zijn dan geschikt? Wat is de stijl die bij jou en jouw keuken past? 

In een basic, naturel en Scandinavische stijl passen plissés of duette shades, raamdecoratie van textiel heel mooi. Je houdt ze mooi met een doek of plumeau. Zitten er hardnekkige vlekken in de gordijnen? Vaak kun je ze met de hand wassen. Deze raambekleding geeft een mooi gefilterd licht en je kunt ze op elke hoogte optrekken of uitvouwen. En wil je privacy, dan doe je de shades helemaal naar beneden. 

In een moderne, industriële keuken zijn aluminium jaloezieën heel geschikt. Ze zijn makkelijk te bedienen en schoon te maken en bestand tegen vocht en vuil. Ook vet veeg je er zo van af. Aluminium jaloezieën zijn er in verschillende breedtes en in vele kleuren. 
 
Houten jaloezieën zie je ook veel in de keuken. Maar deze zijn minder geschikt om vaak op te trekken vanwege het gewicht. Je kunt daarom ook voor een lichtere, bamboe variant kiezen. Je laat de lamellen naar beneden en speelt met de stand van de lamel voor meer of minder lichtinval en privacy. Een houten jaloezie is gemakkelijk schoon te maken met een doek of speciale wisser. Maar let op met water, houten jaloezieën zijn niet altijd waterbestendig. Wil je de jaloezie toch nat schoon kunnen maken, dan kun je het beste voor een kunststof variant kiezen. Die is dan ook geschikt voor bijvoorbeeld natte ruimtes zoals de badkamer. Als variant op de houten jaloezieën, zijn er ook nog shutters op maat. Handig als je afwijkende raamvormen hebt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
houten jaloezieën

ontdek de
cosi gordijncollectie
van holland Haag

advies
Hoe onderhoud
ik mijn raambekleding?

advies
Muurverf en het effect
van verschillende kleuren

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 
 • Gordijnen dicht please!
  Maak van je ramen niet alleen dingen om door naar buiten te kijken maar geef ze charme en aantrekkingskracht door de juiste raambekleding. De echte blikvanger heb je dan wanneer de gordijnen dicht zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP