HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Houd jij ook zo van uit het raam staren? Terwijl de zon schijnt, de regen buiten tekeer gaat of je de storm om het huis hoort gieren? De ramen in je huis dienen voor meer dan alleen het licht doorlaten: je kunt ze omtoveren tot ware sieraden in je huis. Ga voor de perfecte raamdecoratie waar je u tegen zegt in veelzijdig zwart.

Zwarte raamdecoratie is praktisch en mooi

Zwarte raamdecoratie waar je ‘U’ tegen zegt

Zwarte raamdecoratie waar je ‘U’ tegen zegt

Zwarte rolgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Zeker wanneer je het licht echt buiten wil houden, tover je in een handomdraai de dag om naar de nacht. Maar ook voor andere ruimten in je huis is zwart perfect om je interieur net dat beetje extra te geven.

In je huiskamer brengen zwarte shutters sfeer dankzij het stoere materiaal. Ook het contrast met het daglicht zorgt voor een geweldig effect. Kies je voor zwarte raamkozijnen, dan breng je al het mooie van buiten naar binnen, als een levensgroot schilderij. En bij zwarte raamkozijnen kies je natuurlijk voor witte, liefst houten, jaloezieën!

Ook zwarte vitrage creëert een gevoel van rust en eenheid, en past heel goed in een interieur waarin iedereen zich prettig voelt. Geborgen en gezellig, en niet te vergeten chique en tijdloos. 

Ga je voor zwarte gordijnen? Kies dan bijvoorbeeld voor een gordijn met een print in een kleur die je terugziet in de rest van je interieur. Zo breng je met zwarte raamdecoratie niet alleen sfeer en elegantie in je huis, maar ook een gevoel van geborgenheid en rust. Een echt thuis dus!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

advies
Wat zijn
duo rolgordijnen?

inspiratie
Van zwarte jaloezie
tot witte voiles

ontdek de
gordijn collecties
van Toppoint

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur en rust in één 
  Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!
 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP