HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Houd jij ook zo van uit het raam staren? Terwijl de zon schijnt, de regen buiten tekeer gaat of je de storm om het huis hoort gieren? De ramen in je huis dienen voor meer dan alleen het licht doorlaten: je kunt ze omtoveren tot ware sieraden in je huis. Ga voor de perfecte raamdecoratie waar je u tegen zegt in veelzijdig zwart.

Zwarte raamdecoratie is praktisch en mooi

Zwarte raamdecoratie waar je ‘U’ tegen zegt

Zwarte raamdecoratie waar je ‘U’ tegen zegt

Zwarte rolgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Zeker wanneer je het licht echt buiten wil houden, tover je in een handomdraai de dag om naar de nacht. Maar ook voor andere ruimten in je huis is zwart perfect om je interieur net dat beetje extra te geven.

In je huiskamer brengen zwarte shutters sfeer dankzij het stoere materiaal. Ook het contrast met het daglicht zorgt voor een geweldig effect. Kies je voor zwarte raamkozijnen, dan breng je al het mooie van buiten naar binnen, als een levensgroot schilderij. En bij zwarte raamkozijnen kies je natuurlijk voor witte, liefst houten, jaloezieën!

Ook zwarte vitrage creëert een gevoel van rust en eenheid, en past heel goed in een interieur waarin iedereen zich prettig voelt. Geborgen en gezellig, en niet te vergeten chique en tijdloos. 

Ga je voor zwarte gordijnen? Kies dan bijvoorbeeld voor een gordijn met een print in een kleur die je terugziet in de rest van je interieur. Zo breng je met zwarte raamdecoratie niet alleen sfeer en elegantie in je huis, maar ook een gevoel van geborgenheid en rust. Een echt thuis dus!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

advies
Wat zijn
duo rolgordijnen?

inspiratie
Van zwarte jaloezie
tot witte voiles

ontdek de
gordijn collecties
van Toppoint

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP