STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een transparant, kamerhoog gordijn van jacquard of met bloemenprint staat zo heerlijk zomers en romantisch. En juist door een subtiel patroon geef je jeu aan je raambekleding. Tres chique. En wie durft doet er een randje kant bij. 

Gordijnen en inbetweens die passen in een Rococo interieur

O la la dit is French-chic

O la la dit is French-chic

Denk je bij raambekleding vooral aan neutrale kleuren als grijs, wit en bruin, dan zul je versteld staan van de mogelijkheden bij een woonstijl geïnspireerd op het achttiende eeuwse Rococo. Ben je een romanticus, dan kun je zwierige satijnen kamerhoge gordijnen met kanten of gouden embrasses wel waarderen. Liefst in een pasteltint natuurlijk! Gaat dat toch te ver naar je zin, probeer dan voiles in offwhite gecombineerd met inbetweens in dezelfde tint. 

En wil je met de raambekleding een afgestemd geheel met je mintgroene of hemelsblauwe muren, dan neem je dito raambekleding. Mooie luchtige en soepelvallende overgordijnen van stof bijvoorbeeld, die je met een koord drapeert. Maar tegenwoordig zijn er tevens plissés, duettes en rolgordijnen in pastelkleuren voor als je van strak en minimalistisch houdt. Dat staat mooi in een  moderne of Scandinavische basis. 

Een toile de jouy patroon gedrukt op linnen is een andere variant. Zo’n licht en transparant gordijn zou je zelfs nog als afscheiding kunnen gebruiken tussen twee vertrekken, of bij je bed. Het geeft een chique en nonchalante uitstraling zoals je in Franse woningen ziet!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
gordijnen collectie
van A house of Happiness

ontdek de
gordijnstoffen
van Toppoint

blog
Laat je verleiden
door gordijnen
van Cachet

inspiratie
Vloer en raambekleding
gaan hand in hand

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.
 • Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?
  Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP