HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke raambekleding je ook kiest, hij hangt altijd naast de muren. Muren die weer passen bij andere (eyecatcher) muren… Het geheel van kleuren en vormen bepaalt de totale uitstraling van jouw interieur. En daarom mag goede raambekleding niet ontbreken.

Welke kleur gordijnen in je interieur combineren met welke muurkleur?

Raam en muur: twee handen op één buik

Raam en muur: twee handen op één buik

De interieurtrend voor het komende jaar is lekker breed: retro 70’s, urban 90’s, natuurlijk groen, zachte pastels, multifunctionele ruimtes, en een onderstroom van klassiek hotel chique voor de liefhebber.

Welke kleur je ook kiest; kleur mag weer! Ideaal voor relatief gemakkelijk te wisselen elementen zoals gordijnen. Elke zoveel jaar kun je een statement maken met inbetweens en overgordijnen die aangeven dat jij de laatste interieurtrends op de voet volgt!

Maar wat als je jouw kleur statement al op de wand maakte? Welke kleur gordijnen past bij een zwarte, pastel groene of roze muur? Bij het herhalen van een kleur (groen op de muur en groen voor het raam) is voorzichtigheid geboden. Kleur breng je het beste in op één plek, waarna je hem onderstreept met makkelijk te vervangen accessoires zoals vaasjes, kussens etc..

Soms vraagt je inrichting om rustig design voor de ramen. Een ‘strakke’ oplossing zoals plissé gordijnen, duettes, jaloezieën, paneelgordijnen of (duo) rolgordijnen. Bijvoorbeeld wanneer je een basic-, Scandinavisch-, of industrieel interieur hebt met weinig poespas.

Maar zelfs een over-de-top vintage design heeft zo zijn grenzen. Heb jij al behang op de muur met druk dessin? Ook dan is een ‘drukke raambekleding’ meestal geen goed idee. Tenzij je voor eclectisch gaat…

Heel veel raambekleding is er tegenwoordig in alle mogelijke kleuren en materialen. Het is daarom heel eenvoudig om eerst je stijl raamdecoratie te kiezen en je daarna pas bezig te houden met dessin en kleur.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Botanische accessoires

ontdek de
overgordijn collecties
bij Decokay

advies
Welk behang past bij
een Scandinavische woonstijl?

blog
Duette trends,
natuurlijke kleuren
en materialen

advies
Wat is een
behangpaneel

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP