HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hou je van lichte interieurs? Wist je dat ‘knuffelbare’ stoffen zoals pluche, velours, fluweel, zijde, wollen kleedjes en angora hier perfect bij passen? Zo kun je zware stoffen juist heel goed combineren met lichte meubels.

Voor het raam bij een lichte woonstijl

Combineer het lichte met het knuffelbare van velours

Combineer het lichte met het knuffelbare van velours

Gezien in de woonbladen; zachte kamerhoge velours gordijnen in verschillende kleuren. Verschillende kleuren zijn normaal gesproken druk. Maar hoe fraai is het als je voor één raam meerdere banen op elkaar aan laat sluiten qua kleur. Bijvoorbeeld van roomwit, naar lichtgrijs, en vervolgens naar taupe. 

Dit kun je met elke gewenste kleur doen uiteraard. (Als het maar licht blijft.) Kies een basiskleur en zoek de daaropvolgende toonsoorten erbij. Wat je krijgt op het moment dat je de gordijnen sluit, is een soort ton-sur-ton regenboog effect, dat in het midden samenkomt. Zie je het voor je; roomwitte velours overgordijnen met gewassen zijde vitrage ervoor… Op de bank liggen zachte wollige kussens verspreid waar je zo in zou willen ploffen.  

Als je de kleuren die je gebruikt in de gordijnen (kies er maximaal drie, anders wordt het te druk) ook weer terug laat komen op bijvoorbeeld de muren. Dat komt heel ‘gestyled’ over. Kijk echter uit voor ‘overstyling’ en wees bewust van waarin je de gekozen kleuren terug laat komen. Zo kan het bijvoorbeeld heel goed werken om de gordijnen met de muren óf de kussens op de bank, óf enkele meubels te combineren. Maar doe je álles in dezelfde kleuren, dan krijg je een geforceerd, gekunsteld effect. En dat is iets wat je te allen tijde wilt vermijden...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
cosi gordijncollectie
van holland Haag

ontdek de
Inbetween
gordijncollecties
bij Decokay

advies
Wat zijn de voordelen
van velours gordijnen?

blog
De natuur
in huis...
met gordijnen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP