HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De visgraat, of ook wel ‘herringbone’ parketlook, is terug van weggeweest. Daarmee krijgt hij nu het label ‘vintage’. Maar vind je deze manier van leggen mooi, dan hoef je zeker geen vintage interieur te hebben. 

Pvc vloer met visgraat motief

Visgraat PVC is trending

Visgraat PVC is trending

Visgraat pvc is het beste alternatief voor een echt houten vloer. Het is beter voor het milieu dan echt hout, en is bovendien vriendelijker voor je portemonnee. Maar de reden waarom je voor deze vloer kiest is heel simpel, omdat je verliefd bent op deze manier van leggen.

Er bestaat eigenlijk geen stijl waar visgraat niet in past. Een visgraat vloer (soms ook walvisgraat genoemd door de authentieke vorm) gaat prachtig op in een Scandinavisch-, of modern interieur, maar past zich net zo makkelijk aan in een vintage- of klassiek interieur. 

De veelzijdigheid van deze vloer zorgt ervoor dat hij in elke ruimte te leggen is, van groot tot klein. Een visgraatmotief in een kleine hal bijvoorbeeld, kan magische effecten hebben op de ruimte. Door het levendige effect, waar het kenmerkende ritme en regelmaat in zit, maak je eigenlijk een kunstwerk op de vloer om naar te kijken. Een herringbone vloer zal dan ook niet snel vervelen. 

Twijfel of de kleuren wel passen in jouw interieur? Je kunt deze vloer in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen kiezen. Licht white wash tot zacht grijs, van levendige nerf, tot zacht verloop. Met (donkere) bies tussen de planken of een geruisloze aansluiting. 

Lichtbruin eiken, warm rood kersenhout, of een gemengde ‘om en om’ legging, geven jouw vloer iets unieks. Met deze stijl vloer haal je een echte eyecatcher in huis.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Een vloer kies
je voor jaren,
laat je goed
informeren

advies
Wat is visgraat precies?

ontdek de
Coretec Naturals
Herringbone
Collectie

product informatie
PVC met de uitstraling
van hout of steen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP