HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De visgraat, of ook wel ‘herringbone’ parketlook, is terug van weggeweest. Daarmee krijgt hij nu het label ‘vintage’. Maar vind je deze manier van leggen mooi, dan hoef je zeker geen vintage interieur te hebben. 

Pvc vloer met visgraat motief

Visgraat PVC is trending

Visgraat PVC is trending

Visgraat pvc is het beste alternatief voor een echt houten vloer. Het is beter voor het milieu dan echt hout, en is bovendien vriendelijker voor je portemonnee. Maar de reden waarom je voor deze vloer kiest is heel simpel, omdat je verliefd bent op deze manier van leggen.

Er bestaat eigenlijk geen stijl waar visgraat niet in past. Een visgraat vloer (soms ook walvisgraat genoemd door de authentieke vorm) gaat prachtig op in een Scandinavisch-, of modern interieur, maar past zich net zo makkelijk aan in een vintage- of klassiek interieur. 

De veelzijdigheid van deze vloer zorgt ervoor dat hij in elke ruimte te leggen is, van groot tot klein. Een visgraatmotief in een kleine hal bijvoorbeeld, kan magische effecten hebben op de ruimte. Door het levendige effect, waar het kenmerkende ritme en regelmaat in zit, maak je eigenlijk een kunstwerk op de vloer om naar te kijken. Een herringbone vloer zal dan ook niet snel vervelen. 

Twijfel of de kleuren wel passen in jouw interieur? Je kunt deze vloer in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen kiezen. Licht white wash tot zacht grijs, van levendige nerf, tot zacht verloop. Met (donkere) bies tussen de planken of een geruisloze aansluiting. 

Lichtbruin eiken, warm rood kersenhout, of een gemengde ‘om en om’ legging, geven jouw vloer iets unieks. Met deze stijl vloer haal je een echte eyecatcher in huis.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Een vloer kies
je voor jaren,
laat je goed
informeren

advies
Wat is visgraat precies?

ontdek de
Coretec Naturals
Herringbone
Collectie

product informatie
PVC met de uitstraling
van hout of steen

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP