HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 

pvc vloer met plavuizen uitstraling

Met PVC jouw plavuizen vloer?

Met PVC jouw plavuizen vloer?

Hou jij ook zo van die ruwe stenen look, maar gaat het je te ver om met echt steen te gaan werken, of vind je dat te koud aan je voeten? Overweeg dan eens een pvc vloer met tegels die eruit zien als steen (steenlook). 

Steen blijft tot de verbeelding spreken door de natuurlijke adering. Net als de houtnerf in hout, geeft deze meandering levendigheid aan het oppervlak. Ook als je het graag strak houdt, bijvoorbeeld omdat je een modern-, of industrieel interieur hebt, is het aan te raden om te kiezen voor tekening in jouw vloer; juist! 

Het laatste dat je namelijk wil is een steriele uitstraling. Een tegelvloer van pc, met de uitstraling van echt steen, doet precies wat je wil; het geeft je huis een ongedwongen authentieke uitstraling. En dat kan eigenlijk in vrijwel elke stijl. Denk aan klassieke marmering, in uiteenlopende kleuren van wit tot grijs en zwart. 

Of hou jij toch meer van het ongedwongen bohemian interieur met ruwe lichtbruine steen van graniet? Of ga je voor de Spaanse finca look met zwart wit gemêleerde kiezels? Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gemaakt in PVC. 

Qua hardheid doet het trouwens niet veel onder voor het origineel, want pvc vloeren staan bekend om hun veelzijdige kracht. Ze kunnen bovendien in alle soorten ruimtes gelegd worden (ook relatief natte dus). Er zijn kortom weinig redenen om nog voor het origineel te gaan met zulke alternatieven...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
Coretec vloer collectie
bij Decokay

blog
Een vloer om
van te houden

advies
Wat is het verschil
tussen een PVC-vloer
en een vinyl vloer?

ontdek de
PVC vloeren
van Decokay Design

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP