HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 

PVC vloer in betonlook of gietvloer look 

De veelzijdige charme van betonlook pvc

De veelzijdige charme van betonlook pvc

Die echte industriële stijl, die je daarvoor alleen kon bereiken met een gietvloer, kun je tegenwoordig ook gewoon leggen. In vierkante tegels of rechthoekige stroken. Met zichtbare naad, of vrijwel naadloos in elkaar overlopend. Betonlook PVC is tijdloos, veelzijdig en doet vooral heel natuurlijk aan. Het is bovendien zeker niet alles grijs - dat de klok slaat… 

Betonlook vloeren zijn zeker niet voorbehouden aan strakke, moderne of industriële interieurs. Integendeel. Door de zeer natuurlijke uitstraling past een betonlook vloer juist heel goed in meerdere stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lichtbruine, gemêleerde betonlook vloer in jouw Bohemian woonstijl? Alsof je op Ibiza zand loopt…

Ben jij van de rococo en barok klassiek? Met een antraciete, diep zwarte, of juist ultra witte betonlook vloer met - of zonder - een hoogglans laag, tover je je kamer om tot een koninklijk paleis!

Maar de echte liefhebber van strakke lijnen en loft achtige aankledingen gaan natuurlijk voor grijs! Van diep donker antraciet, tot helder licht grijs. Grove structuren onderstrepen de stoere uitstraling van beton. 
Eén ding is zeker, met een betonvloer zit je helemaal ‘on trend’ voor het huidige moment. PVC heeft de markt veroverd en is niet meer weg te denken uit een hedendaagse inrichting. 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Mooi èn gemakkelijk
een betonlook
vloer van pvc

inspiratie
Betonlook vloer
voor robuuste stijl

advies
PVC vloer in de
badkamer, kan dat?

product informatie
Dynamic Concrete
van Interfloor: beton
om van te houden

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP