HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.

Handige raamdecoratie voor de keuken

Opgeruimd staat elegant

Opgeruimd staat elegant

Staat die mooie keuken te stralen in je huis, maar kun je geen knoop doorhakken over wat je voor het raam hangt? Juist met raambekleding kun je van je keuken een harmonieus geheel maken met de rest van de woning. Ga daarom na wat zowel de sfeer als de functie van de raambekleding in je keuken moet zijn. 

Tijdens het koken komt vochtige lucht vrij en valt vuil neer. Raambekleding die makkelijk te reinigen en vochtbestendig is, verdient dus de voorkeur. Jaloezieën zijn daarvoor ideaal. In een houten of bamboe uitvoering voegen ze bovendien warmte toe en passen goed bij een houten vloer. Vind je het essentieel dat het daglicht goed verduisterd kan worden? Denk dan eens aan een verduisterend rol- of vouwgordijn. Of ben je op zoek naar een natuurlijke uitstraling met zachte materialen? Wat dacht je van linnen(look) vouwgordijnen!

Eigenlijk zijn alle gemakkelijk bedienbare en weinig ruimte innemende raambekleding zoals plissés, dupligordijnen, rol- en vouwgordijnen en jaloezieën ideaal voor de keuken. Ze hangen niet in de weg en je filtert het licht zoals jij dat wilt. Je kunt ze krijgen in zeer veel kleuren en patronen die je mooi kunt afstemmen op de andere raambekleding in je huis. En op je woonstijl! Hangen in de woonkamer kamerhoge gevoerde linnen gordijnen, dan past daar in de keuken een vouwgordijn van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleurtint perfect bij!

Tip: Check of de stof vuilafstotend is, want dat is voor de keuken wel zo handig. Neem je jaloezieën, dan is het voordeel dat die sowieso gemakkelijk te reinigen zijn met een licht vochtige doek. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Hoe onderhoud
ik mijn raambekleding?

ontdek de
Raambekleding en
raamdecoratie
van Decokay Design

product informatie
Ambachtelijke jaloezieën
van DIB Zonwering

inspiratie
Wat is de beste
raambekleding voor
jouw woonkeuken?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP