STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.

Handige raamdecoratie voor de keuken

Opgeruimd staat elegant

Opgeruimd staat elegant

Staat die mooie keuken te stralen in je huis, maar kun je geen knoop doorhakken over wat je voor het raam hangt? Juist met raambekleding kun je van je keuken een harmonieus geheel maken met de rest van de woning. Ga daarom na wat zowel de sfeer als de functie van de raambekleding in je keuken moet zijn. 

Tijdens het koken komt vochtige lucht vrij en valt vuil neer. Raambekleding die makkelijk te reinigen en vochtbestendig is, verdient dus de voorkeur. Jaloezieën zijn daarvoor ideaal. In een houten of bamboe uitvoering voegen ze bovendien warmte toe en passen goed bij een houten vloer. Vind je het essentieel dat het daglicht goed verduisterd kan worden? Denk dan eens aan een verduisterend rol- of vouwgordijn. Of ben je op zoek naar een natuurlijke uitstraling met zachte materialen? Wat dacht je van linnen(look) vouwgordijnen!

Eigenlijk zijn alle gemakkelijk bedienbare en weinig ruimte innemende raambekleding zoals plissés, duette shades, rol- en vouwgordijnen en jaloezieën ideaal voor de keuken. Ze hangen niet in de weg en je filtert het licht zoals jij dat wilt. Je kunt ze krijgen in zeer veel kleuren en patronen die je mooi kunt afstemmen op de andere raambekleding in je huis. En op je woonstijl! Hangen in de woonkamer kamerhoge gevoerde linnen gordijnen, dan past daar in de keuken een vouwgordijn van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleurtint perfect bij!

Tip: Check of de stof vuilafstotend is, want dat is voor de keuken wel zo handig. Neem je jaloezieën, dan is het voordeel dat die sowieso gemakkelijk te reinigen zijn met een licht vochtige doek. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Hoe onderhoud
ik mijn raambekleding?

ontdek de
Raambekleding en
raamdecoratie
van Decokay Design

product informatie
Ambachtelijke jaloezieën
van DIB Zonwering

inspiratie
Wat is de beste
raambekleding voor
jouw woonkeuken?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP