STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Plissé rolgordijnen zijn het zusje van duettes. Ze hebben dezelfde gewafelde ‘accordeon’ structuur. Net als duettes, kunnen ze zowel van boven naar beneden, als van beneden naar boven opengetrokken worden. Daarin zijn ze uniek in vergelijking met veel andere raambekleding. 

Plissé gordijnen in modern interieur

PLISSÉ GORDIJN ZUSJE VAN DUETTES

PLISSÉ GORDIJN ZUSJE VAN DUETTES

Dat wordt ook wel het top-down, bottom-up systeem genoemd. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor het regelen van zowel specifieke lichtinval, als privacy. Je kunt ze met andere woorden ook alleen in het midden van je raam hangen, waarbij je dus de onder- en bovenkant open laat. 

Het verschil is dat plissés een enkele laag stof hebben. Je ziet dan ook het koord lopen aan beide zijden. Dat is feitelijk ook de charme van deze raambekleding. Speels, net als de lichtinval door de opgevouwen stof. 
Plissé gordijnen passen in veel interieurs, maar optimaal in de meer klassieke, of romantische interieurs. We zien ze echter ook juist in strakke interieurs terug in wit of zwart.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Plisségordijnen
collecties
bij Decokay

advies
Wat zijn plisségordijnen?

ontdek de
Luxaflex® Plissé® Shades:
collectie bij Decokay

blog
Kies voor kleur
met duettes en plissés

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • PLISSÉ GORDIJN ZUSJE VAN DUETTES
  Plissé rolgordijnen zijn het zusje van duettes. Ze hebben dezelfde gewafelde ‘accordeon’ structuur. Net als duettes, kunnen ze zowel van boven naar beneden, als van beneden naar boven opengetrokken worden. Daarin zijn ze uniek in vergelijking met veel andere raambekleding. 

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP