HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Pastelkleuren zijn terug van weggeweest. Maar dan wel op een heel verfrissende manier. Ze worden gecombineerd met aardetinten en zwart staal, om zo de tegenstelling tussen hard en zacht te benadrukken.

Pastel kleuren op de muur, welke kleuren zijn trend

Poederige een aaibare pastels

Poederige een aaibare pastels

Het gebruik van pastels in de woonbladen kan je niet ontgaan zijn. Van roze bankstellen tot mintgroene kussentjes en zachtblauwe gordijnen. Maar past dat bij jouw woonstijl? 

Pastels passen eigenlijk bij heel veel woonstijlen. Maar ze voelen zich het beste thuis in lichte interieurs. Daar doorbreken ze het koele van wit, en geven een beetje kleur, zonder dat het meteen druk wordt. Omdat pastels kleuren zijn waar veel wit doorheen is gemengd, behoud je de rust.

Door in kleine oppervlakken hardere, diepere tinten te combineren met zachte pastels, doorbreek je het geheel, en zorg je voor een ‘volwassen’ look. Maar er is meer aan de hand met de nieuwe rage van pastels. In het verleden had je een vast spectrum aan pasteltinten dat werd gebruikt. Vooral lila, blauw, groen en geel, met veel wit erdoor. 

Wat je momenteel ziet, is een veelvoud aan modekleuren, die alle sterk verdund zijn met niet alleen veel wit, maar vaak ook wat zwart, waardoor een grijze verzadiging in de kleur optreedt. Denk bijvoorbeeld aan een mosgroene-, of een petrol pastel. Vooral deze vernieuwende pastels zijn oogverblindend als je ze in een ‘poederige’ verf op de muur toepast. Poederige verven zijn krijtverf of kalkverf en nergens komen deze muren zo goed ‘uit de verf’ als bij gebruik van pastelkleuren. 

Pastel krijtverf muren geven een super zacht effect als van een poederdoos, en zorgen ervoor dat je de muur wil aaien. Wanneer je dat doet, komt er ook letterlijk wat poederige verf los, en dat is nou precies de charme van dit product. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Licetto; super matte
afwasbare
muurverf voor
badkamer of keuken

blog
Van Gogh bij jou
op de muur!

inspriatie
Kleuren om bij
weg te dromen

advies
Muur verven:
de voorbereiding

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 
 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!
 • Poederige een aaibare pastels
  Pastelkleuren zijn terug van weggeweest. Maar dan wel op een heel verfrissende manier. Ze worden gecombineerd met aardetinten en zwart staal, om zo de tegenstelling tussen hard en zacht te benadrukken.

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP