HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je hebt een stoere betonlook vloer, maar nu wil je nog passende raambekleding. Er is veel keus: gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? De raambekleding die jij kiest, maakt of breekt je interieur.

Betonlook vloer combineren met raambekleding

Betonlook in huis? Welke raambekleding past?

Betonlook in huis? Welke raambekleding past?

Bij een romantische woonstijl denk je vast niet gauw aan een betonlook vloer. Maar zelfs met de juiste combinaties met zachte materialen, kan dat heel goed! Denk eens aan de combinatie van een betonlook vloer (of muur, dat kan natuurlijk ook) met oudroze velvet overgordijnen!

Betonlook is een perfecte match met natuurlijke materialen. De raambekleding die je kiest naast die gave muur met betonlook, kan dus heel goed van hout zijn. En je voelt het al aankomen: dan denk je natuurlijk meteen aan houten jaloezieën! Kies voor zwarte houten jaloezieën bij betonlook in een industrieel, Scandinavisch interieur. Wil je een romantischer of meer basic gevoel, dan is een houtkleurige jaloezie een mooie oplossing.

Linnen is een natuurlijk materiaal en matcht ook bij een stoere betonlook vloer of muur. Kies je voor een wit linnen rolgordijn? Dan creëer je een lichte ruimte met een zacht accent. Dat past perfect bij een minimalistische woonstijl.

Is jouw woonstijl meer boho en heb je betonlook op de vloer of de muur? Kies voor inbetweens in felle kleuren. Heb jij een retro woonstijl? Ga dan voor basic overgordijnen in een effen, donkere kleur in combinatie met betonlook vloeren of muren. Wat kies je bij jouw interieurstijl?

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Just Bliss!
Bedien je raambekleding
heel smart handsfree

inspiratie
Romantische raambekleding
voor een plattelandsgevoel

blog
Duette trends,
natuurlijke kleuren
en materialen

Advies
Hoe combineer ik
glas-in-lood ramen
met raambekleding?

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloer + raamdecoratie = style statement
  Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!
 • Lekker doorslapen overdag
  Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...
 • Styling foutjes voor het raam
  We horen het woord ‘fout’ niet graag. Terecht. Er is geen foute manier om dingen te doen. Toch is er voor veel zaken wel een ideale manier… ‘Beter goed gepikt dan slecht bedacht’, is in dit geval van toepassing.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP