HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heb je een nieuwe keuken? Dan heb je zeker met zorg de kastjes en het werkblad uitgezocht. Ook de apparatuur in je woonkeuken voldoet aan al je wensen.

Wat doe je op de muur in een woonkeuken?

Stralende muren maken je woonkeuken 

Stralende muren maken je woonkeuken 

Maar heb je er ook over nagedacht dat je de muur kunt gebruiken als detail waarin je juist jouw keuken helemaal kunt afstijlen?

Het is misschien best voor de hand liggend om de muur lekker wit te laten, maar de trends van nu geven zoveel ruimte om eens lekker te knallen. Wat vind je ervan om een mooie kleur zoals koper of okergeel te gebruiken? Of een behang van een natuurlijk materiaal zoals linnen of kurk? Of juist een mooie print of een fotobehang.

Maar ook een bestaande keuken kun je met wat simpele aanpassingen helemaal naar jouw zin maken. Niets zo makkelijk als een nieuwe kleur op de muur. Afwasbare verfsoorten zijn super fijn voor de keuken. Een doekje eroverheen en weg zijn de vlekken.
Dus staat de keuken je niet helemaal aan, maar is er geen budget voor een totale nieuwe? Ga dan op zoek naar een kwalitatief goede verf in een mooie kleur en pak die muren aan. Aangevuld met mooie accessoires en mooie raambekleding maak je er dan ook een prachtig geheel van. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
kalkverf
van wijzonol

ontdek de
Rivièra Maison
behang collectie
van BN Walls

blog
Vetvlekken op de
muur jouw grote
irritatie? De oplossing is er!

advies
Hoe houd ik een
geverfde muur of
oppervlakte schoon?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 
 • Creatief met muurverf!
  Is een saaie muur niets voor jou? Ga dan eens voor de creatieve aanpak. 
 • Voorjaar in je huis vraagt om iets fris op de muur
  Het is voorjaar! Is dit ook jouw favoriete seizoen? Waar de zomer vaak te heet is om echte klussen aan je huis te doen, kan dat nu bij uitstek. Een vrij weekend kun je zo mooi besteden aan wat klusjes aan je huis om het zomer klaar te maken. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP