HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Waar gaat je puber voor als het tijd wordt voor een nieuwe slaapkamer inrichting?

Op de muur in de slaapkamer van een puber

Laat je puber de dienst uitmaken

Laat je puber de dienst uitmaken

Een meidenkamer moet een kamer zijn die uitnodigt om lekker met vriendinnen te chillen en uren te kunnen kletsen, tik-tokken en snapchatten. Een grote spiegel aan de muur, mooie plantjes en leuke accessoires maken je dochter vast heel blij. Zoons hebben andere behoeftes. Een lekkere gamestoel en een groot bed om heel veel uren in door te brengen. Waar ze vroeger nooit van uitslapen hadden gehoord, lijken ze het nu uitgevonden te hebben.

Maar even terug naar een van de basiselementen. Wat kiest je puber voor de muur? Laat je je puber compleet los gaan, loop je het risico dat je die gifgroene muur, die hij nu het einde vindt, over een half jaar alweer staat over te schilderen. Om dat te voorkomen: stuur subtiel een beetje bij als jij denkt: ‘dit gaat te ver’... 

Denk bij voor de puberzoon aan een mooi fotobehang, of verf de muur in een kleur waar hij niet snel op uitgekeken raakt. Bij meiden kan het vaak net wat uitgesprokener. Een behang met botanische of kleurrijke dessins, of juist verschillend ton sur ton kleuren op de muren. Een ander gaaf idee om van een muur een blikvanger te maken: Verzamel knoppen en bevestig deze aan de muur om alle tasjes, kettingen en riemen te verzamelen. 

Een moodboard maken op een groot vel karton kan je puber zeker helpen! Bijkomend voordeel: zijn ze ook weer even van hun telefoon af! 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Skin collectie
van Eijffinger

advies
wat is een
botanische woonstijl

blog
Muurverf: welke
kleur voor welk effect?

ontdek de
Wijzonol
trendcorner

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
 • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
  Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP