HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Niets geeft zoveel voldoening als een spiksplinternieuwe vloer in je woning. Dus heb je een nieuwbouwwoning en mag je dat doen voor de woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer, dan is dat een heleboel plezier… Maar ook een hoop uitzoekwerk!

Vloer leggen in nieuwbouwwoning

Wat kies jij op je nieuwbouw vloeren?

Wat kies jij op je nieuwbouw vloeren?

Nieuwbouwwoningen zijn vaak bij de oplevering holle ruimtes. Als je de echo van je eigen stem hoort tegen de kale wanden en betonnen vloer, is het moeilijk je een voorstelling te maken van de knusse, warme ruimte die het straks moet worden. 

Over warmte gesproken, meestal weet je op dat moment al wel, of je rekening moet houden met vloerverwarming. Zo ja, geen probleem, de meeste kwalitatief goede PVC- en laminaatvloeren kunnen daarmee prima gecombineerd worden.

Wat je je wel af moet vragen in een nieuwbouwhuis, is wat je gaat doen voor de akoestiek. Als je namelijk de wanden kaal laat (stuct en verft bijvoorbeeld) dan kan een harde vloer het holle effect versterken. (Ook voor de onderburen…) Dat laatste kan uiteraard opgelost worden door voor een goede ondervloer te kiezen. Maar je kunt ook eens aan vinyl denken.

Tapijt en vinyl geven beide de beste akoestiek. Vinyl vloeren lijken in niets meer op het ‘zeil’ dat we van vroeger kennen. Je hebt vinyl met levensechte ‘beton look’, extra grote plavuizen, en zelfs met visgraat parket dessin. 
En misschien wil je geen tapijt in je huiskamer in verband met vuil, maar je kunt ook een mooi tapijt op maat laten maken. Daarmee vang je twee vliegen in één klap, want je hebt dat warme wollige voeten-gevoel én demping van geluid. 

Laatste tip: hou ook rekening met de slijtvastheid die je vloer vereist (met huisdieren bijvoorbeeld). Of als je gewoon heel erg van hoge hakken houdt… Check de dikte van de slijtlaag en aanduiding op het product.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
Coretec vloer collectie
bij Decokay

ontdek de
vloer collectie
van Decokay Design

advies
Welke kleur vloer
moet ik kiezen?

blog
Vloeren van Interfloor
maken jouw nieuwbouwwoning af!

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP