HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Prijs je gelukkig met je nieuwbouwwoning. Niet alleen is het één van de leukste klussen om die helemaal nieuw in te richten, ook zijn nieuwbouwmuren uitermate geschikt voor de laatste trends op het gebied van behang. 

Behang op de muur in je nieuwbouwwoning

Nieuw(bouw) vraagt om fotobehang!

Nieuw(bouw) vraagt om fotobehang!

Je kunt de muren van je nieuwbouwwoning natuurlijk gewoon stucen en verven. Maar wist je dat behang de ideale oplossing is tegen de holle akoestiek die zo kenmerkend is voor nieuwe huizen?

Dat gezegd hebbende… behangen doe je tegenwoordig om een statement te maken. De nieuwe generatie behang lijkt in níets op het oude vinylbehang, dat we kennen. En waar kun je beter een statement maken dan in een ruimte die nog helemaal maagdelijk leeg is? Precies…
 
Wanneer je in een aangeklede woning staat, is deze meestal vol met meubels die tegen de wanden staan. De kunst is echter om niet alles tegen de wanden te plaatsen, waardoor je een lege open ruimte overhoudt in het midden. Maar om te spelen met hoekjes, en ruimtes ‘binnen een ruimte’ te creëren. Een salontafel in het midden lost dat holle gevoel namelijk niet op.

Maak daar dus vooral gebruik van, en ga in de nog lege kamers van je nieuwe huis staan, en bekijk dan eens het nieuwste fotobehang dat op de markt is. Misschien kom je er op die manier wel achter, dat je op de gehele wand achter je bankstel een weids uitzicht op zee of op de bergen wilt… Of een levensgroot kunstwerk uit het Stedelijk Museum.

Of je ontdekt dat de kinderkamer wel een heel eigen karakter krijgt door op de wanden een sprookje te vertellen met één van de collecties kinderbehang. (Misschien kun je die trouwens beter niet bekijken want ook die zijn vandaag de dag zo schandalig mooi dat je ze echt móet hebben…)  
Het mooie is wel dat je met één wand in een ruimte al maximaal effect bereikt. (Misschien een ideetje om iedereen in huis één wand behang uit te laten kiezen…)

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Murals collecties
van BN Walls

blog
Groen in huis

advies
Wat is fotobehang?

ontdek de
fotobehang collecties
bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP