HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

Hoe richt je een nieuwbouwwoning in?

Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?

Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?

Niets is mooier dan een compleet huis te mogen inrichten naar je eigen smaak. Maar meestal staat de basis al. Op het moment dat een huis helemaal leeg is, kan dat een soort kortsluiting geven in je creatieve proces. 

Met het kiezen van een simpele kleur met steunkleur ben je er niet. Want hou je het licht en open of hou je van gezellige knusheid? En ga je voor strak en modern of voor mystiek met oosterse invloeden?

Wat je voorkeur ook is, het beste advies is om je te laten inspireren. Dat doe je natuurlijk het beste online. Maar koop ook lekker veel woonbladen om je in te begraven... Google wat de kleur van het jaar is bijvoorbeeld, als je trends belangrijk vindt. (Maar kijk wel uit voor ‘datering’ als je daar heel uitgesproken in bent.) Of check de vele waanzinnige behangontwerpen die er tegenwoordig zijn. 

Een belangrijk uitgangspunt: hou het rustig. Ook al zijn knallende kleuren momenteel hip, overdaad schaadt. Als je keukenblok rood is, en je gordijnen groen, kan dat heel prima werken. Maar als je daarbij kiest voor blauwe muren met een drukke print, kan het een kakofonie worden waardoor je de eenheid verliest. 

En eenheid is nou juist wat die gelikte interieurs gemeen hebben. Al lijkt het soms een bij elkaar geraapt rommeltje, styling is het met zorg uitkiezen en combineren van de juiste ideeën, kleuren en materialen, en deze in balans brengen. Makkelijker gezegd dan gedaan...

Maar het (samen) groeien naar een ideaal gevoel van ‘thuiskomen’ kan heel bevredigend zijn. Je ontdekt wat werkt - en wat niet. En lef! Dat heb je ook wel een beetje nodig. Anders eindig je met een nietszeggende schakering grijstinten...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
hoe maak ik
een moodboard
voor mijn inrichting

product advies
geen tijd om
een moodboard
te maken?
verken kleur

blog
spelen met licht

inspiratie
Licht in je interieur
met een licht vloerkleed

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP