HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

Wanden verven met muurverf in herfstkleuren

Neutrale wanden, met karakter

Neutrale wanden, met karakter

De één geniet het liefst nog even langer van de zomer, de ander haalt opgelucht adem dat het eindelijk wat afkoelt. Wat voor type mens jij ook bent, vrijwel iedereen vindt het belangrijk om in de donkere maanden het huis wat meer gezelligheid te geven. Je zit tenslotte weer vaker binnen.

Hoe haal je nou die warmte binnen in jouw woonstijl? Een rood kussentje hier, een koperen herfstschaal daar, wat kaarsjes erbij en klaar - toch? Mis… Die herfstkleuren passen niet zomaar in elk interieur. Daarvoor moet eerst de basis goed zijn. Als jouw muren spierwit zijn, vallen ze namelijk behoorlijk uit de toon. 

De muren in jouw huis vormen de achtergrond waartegen je meubels, raambekleding, vloer en accessoires afsteken. Dat deze kleur als het ware meebeweegt met andere kleuren, is dus heel belangrijk. 

De kleur van het jaar, Brave Ground, is bijvoorbeeld zo’n kleur. Hij lijkt grijs - of toch bruin? - en past daardoor prima in strakke interieurs. Maar er zit een heel subtiel geel doorheen, waardoor hij veel meer warmte heeft dan andere ‘koude’ kleuren. 

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe kleur voor jouw muren, kun je daar rekening mee houden. In een kleurenstaal kun je zoeken naar verzadigde kleuren waaraan subtiel een beetje geel is toegevoegd. Het zijn ‘kameleon kleuren’. Ze zijn erg in trek, en gaan veel minder snel vervelen. Maar ook kun je de échte herfstkleuren gebruiken: roestbruin, aubergine, scharlaken rood, okergeel of donker groen. Die kleuren passen uitstekend bij een herfstgevoel

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
AS Création;
Four Seasons
collectie

inspiratie
Kleuren combineren
met Brave Ground

ontdek de
Rivièra Maison collectie
van BN Walls

inspiratie
Vijftig tinten groen,
welke kleur kies je?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP