HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Iedereen weet dat een geperfectioneerde woonstijl vooral eenheid uitstraalt. Van vloer tot raam en muren. Dat wil niet zeggen dat je alles in dezelfde kleur of materiaal moet houden. De kunst is om de juiste, bijpassende stijl te vinden.

Combinatie van kleuren op de vloer en muur

Muren matchen met je vloer

Muren matchen met je vloer

Hoe match je nou die mooie nieuwe muren met je vloer? Je hoeft niet meteen een nieuwe vloer te kopen, het hangt ervan af wat je plannen zijn. Ga je voor een totale make-over, of wil je alleen een paar gave nieuwe muren? Als het dat laatste is, let dan goed op dat je vloer matcht met je nieuwe muur. Houd een staal van jouw gewenste behang bij je bestaande vloer.

Welke vloer past bij welke muur?
De vloer en de muren zijn ‘broer en zus’. Ze lopen letterlijk in elkaar over en bepalen samen (met je raambekleding uiteraard) het voorkomen van de ruimte. Dat de kleuren qua toon op elkaar aan moeten sluiten snap je zelf ook. Maar wist je dat het zeer nauw luistert of je qua stijl de juiste match te pakken hebt?

Je kunt materialen uitstekend combineren. Wood-panelling wandbekleding op de muur kan bijvoorbeeld prachtig zijn met een betonlook of terrazzo vloer, mits je maar het natuurlijke uiterlijk benadrukt. Heb jij een modern strak interieur? Onderstreep die dan met strakke, hippe wandbekleding met dessin. Hetzelfde geldt voor alle overige interieur stijlen.

Combineer in plaats van te matchen
Combineren is dus de fine art van goed design. Niet identiek matchen, zoals je misschien zou verwachten. Want ga je voor steen op de wand en steen op de vloer, dan heb je voor je het weet het ‘bunker’ gevoel. En ga je voor hout op de wand en houtlook op de vloer, dan ben je permanent op vakantie in je chalet...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Inspiratie
Vloeren: de keuze
is reuze

Advies
Welke kleur vloer
moet ik kiezen?

Blog
Mooi marmer op je
muur, vloer,
en op het raam

Ontdek
Nieuwe VT Wonen
PVC vloeren van
Decokay Design

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Aarden met je voeten op de vloer!
  Een houten vloer is niet meer weg te denken uit ons interieur. Maar wat dacht je van andere natuurlijke materialen onder je voeten? Met de vloeren in aardse kleuren maak je van je vloer een ware eyecatcher!
 • Golvende gordijnen tot op de...
  Gordijnen tot op de vensterbank zie je nog maar weinig. In dat geval kiezen de meeste mensen liever voor harde raambekleding die ‘in de dag’ valt. Maar als ze wel mooi tot op de grond vallen, zie je meteen ook waarom de vloer meegenomen moet worden in het totaalplaatje.
 • Muren matchen met je vloer
  Iedereen weet dat een geperfectioneerde woonstijl vooral eenheid uitstraalt. Van vloer tot raam en muren. Dat wil niet zeggen dat je alles in dezelfde kleur of materiaal moet houden. De kunst is om de juiste, bijpassende stijl te vinden.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP