HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wie van Japanse interieurs houdt, kan zijn hart ophalen als het om de muren van je woning gaat. Met bijna niets kun je zo’n duidelijke Oosterse stijl neerzetten als met een sprekende wand.

Behang Japanse woonstijl

Japans ‘sprekende’ muren

Japans ‘sprekende’ muren

Of je nu besluit te gaan verven of behangen, er zijn wat tips en trucs die je helpen om het ideale Japanse design te vinden. De Japanse woonstijl is minimalistisch. Maar waarom eigenlijk? 

Een ruimtelijk, minimalistisch interieur oogt met een paar simpele details meteen Oosters. Zo kun je een brede wand zonder ramen behangen met zacht zwevende grijs/witte wolken bijvoorbeeld, of met een veld van licht wuivend bamboe, waardoor je het gevoel van buiten, naar binnen trekt. 

De typische kleuren van Japans design zijn neutraal zwart, antraciet, donkerbruin en wit. Kleur wordt meestal alleen als accent ingezet. Dat betekent echter niet dat je niet op één korte wand kunt knallen met die ene accentkleur.

Denk aan een zeegroene wand met dieproze bloesem. Of verf die wand levendig met een matte kalkverf in kardinaalrood, en werk af met goudglans… (Kies liever voor goud dan voor zilver in deze stijl.)

Aziatische woonstijlen kenmerken zich ook door textuur en vlakverdeling. Veel behang-dessins spelen hier ingenieus op in, door binnen eenzelfde kleur te werken met structuur, en op die manier vlakverdeling - en dus levendigheid - te creëren. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Asian Fusion collectie
van AS Création

product informatie
Fiore van BN Wallcoverings
spat van het doek

inspiratie
Een bloeiende
lente muur?

advies
Hoe werk je naden
weg in behang?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
 • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
  Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP