HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hot, hip en trending zijn - en blijven - de multishades (ook wel duo rolgordijnen) voorlopig nog wel even. Een ingenieuze oplossing voor het raam die niet alleen esthetisch fraai is, maar minstens zo praktisch.

Duo rolgordijn is ook multishade

DUO ROLGORDIJNEN ZIJN TRENDING

DUO ROLGORDIJNEN ZIJN TRENDING

Ze zijn gemaakt van twee lagen stof, waarvan een deel (semi) transparant is, en een deel niet. Ze kunnen van hele lichte stoffen zijn maar en zijn ook donkere varianten. Het mooi is dat je de twee lagen stof aan het rolgordijn zo kunt draaien ten opzichte van elkaar, dat je zelf kunt bepalen of je wel of geen inkijk/ lichtinval hebt. 

Ben je overdag aan het werk en heb je last van hinderlijk licht op je scherm, dan sluit je de dichte banen volledig. Zeker als je koos voor een lichte tint, dan zal je nog steeds voldoende licht in huis hebben. Maar omgekeerd kan dus ook; als je kiest voor een donkere tint kun je met één enkele soort raambekleding je kamer verduisteren. Al met al een fraaie, strakke oplossing voor de ramen met veel mogelijkheden.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Raambekleding en raamdecoratie
van Decokay Design

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
‘iets voor je raam’

advies
Wat zijn
duo rolgordijnen?

ontdek de
multishades of
Twist shades
collecties bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • DUO ROLGORDIJNEN ZIJN TRENDING
  Hot, hip en trending zijn - en blijven - de multishades (ook wel duo rolgordijnen) voorlopig nog wel even. Een ingenieuze oplossing voor het raam die niet alleen esthetisch fraai is, maar minstens zo praktisch.

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP