HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Is een saaie muur niets voor jou? Ga dan eens voor de creatieve aanpak. 

Kleur vlakken op de muur verven

Creatief met muurverf!

Creatief met muurverf!

Zijn al jouw muren nog een neutraal wit of grijs? Dan wordt het hoog tijd voor wat speelse accenten. Je hoeft echt niet de ladder op om je hele kamer opnieuw te doen. Spelen met muren is dé trend van het moment.

En dat hoeft dus (juist niet) je hele kamer te betekenen. Je kunt perfect een deel van de wand doen door dit af te plakken met tape. Zo krijg je een levensgroot vierkant of rechthoekig schilderij, waarbinnen je naar hartenlust kunt experimenteren. Voor de invulling van je nieuwe ‘schilderij’ is het wel een goed idee om eerst te oefenen op een stuk karton of hout, net wat je voorradig hebt. 

Je kunt op die manier ook je kamer in tweeën delen, door met tape een denkbeeldig lambrisering af te plakken. Werk bijvoorbeeld met een diepe, sprekende kleur onder, zoals blauw, en combineer dit met een contrasterende kleur boven - geel bijvoorbeeld. Dat zal optimaal ‘knallen’ en je schilderijlijstjes krijgen ineens een heel andere uitstraling op zo’n chique wand. (Door alle lijstjes dan bijvoorbeeld zwart te houden, heb je meteen een über gelikt voorkomen.)

Maar terug naar dat ‘levensgrote zelfgemaakte schilderij’. Ben je niet kunstzinnig? Geen enkel probleem. Binnen het door jou gemarkeerde gebied, kun je ook met een kalkverf of krijtverf aan de slag bijvoorbeeld. Deze verven geven van nature heel bijzondere (levendige) effecten aan je muur. 

Maar er is nog een manier voor de minder uitbundige creatieven onder ons die graag eens experimenteren. Als je namelijk met tape figuratieve vormen aanbrengt, kun je een heel kunstzinnig, ‘glas-in-lood’ effect op een deel van je wand creëren. (Of een pijl, of de vorm van een huis - zolang het rechte lijnen zijn is alles mogelijk.) Erg leuk voor de kinderkamer ook!
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Trend Corner kleuren
van Wijzonol

advies
Spelen met
muurverf

ontdek de
Classico krijtverf
van Pure & Original

inspiratie
LOL en knuffels!
Voor meiden van
alle leeftijden

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 
 • Creatief met muurverf!
  Is een saaie muur niets voor jou? Ga dan eens voor de creatieve aanpak. 
 • Voorjaar in je huis vraagt om iets fris op de muur
  Het is voorjaar! Is dit ook jouw favoriete seizoen? Waar de zomer vaak te heet is om echte klussen aan je huis te doen, kan dat nu bij uitstek. Een vrij weekend kun je zo mooi besteden aan wat klusjes aan je huis om het zomer klaar te maken. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP