HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De kinderkamer is equivalent voor ‘speelkamer’. Dus wat leg je daar meestal op de grond? Juist; iets praktisch als laminaat of PVC. Maar of dat nou zo lekker voor kleine kinderen is om op te spelen…? 

Meidenkamer, wat zijn de tips en trends?

Een vloerkleed voor heerlijk warme kindervoetjes

Een vloerkleed voor heerlijk warme kindervoetjes

In de kinderkamer is ‘schoon’ het devies, en ‘vies’ het resultaat in de praktijk. Er gaat nog weleens iets om, er wordt met spullen gegooid (niet als jij het kan helpen uiteraard). Maar, kortom, er moet iets ‘bestendigs’ op de vloer liggen. Zeker omdat je niet elke keer een nieuwe vloer legt als je de kinderkamer verandert. (De meeste mensen doen dat ongeveer elke vier á vijf jaar.) 

Maar een harde vloer voelt vaak ook wat koud voor kinderen. Ook als je vloerverwarming onder je laminaat of PVC hebt, is het nog steeds niet lekker zacht om op te kruipen of ravotten. Wat veel mensen doen, is dan een standaard kleed kopen, en dat midden in de kamer leggen. Dat is zeker een oplossing, net als een karpet op maat trouwens.

Maar kinderen willen graag hoekjes en tenten, en ergens kunnen schuilen. Het is dus een leuk idee om een hoekje te maken voor je kind waar je een zachte ondergrond van tapijt legt. (Liefst overdekt natuurlijk.) Maar het hoekje afschermen met een kamerscherm of kast, als kamerverdeler, doet ook wonderen. Zolang ze maar een ‘geheime plek’ hebben, om even weg te kruipen van al het volwassen ‘tumult’, is je doel bereikt.

Een goede kwaliteit vloerkleed (dat heb je met jonge kinderen wel nodig) kun je op maat laten maken (het wordt dan omzoomd met een onzichtbare of zichtbare bies) in precies de maat die jij nodig hebt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Wat is het verschil
tussen een PVC-vloer
en een vinyl vloer?

ontdek de
Vinyl vloer
collectie van
Decokay Design

blog
Uber hip:
tapijt met
betonlook

ontdek de
Vloerkleden
collecties
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.
 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP