HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heb jij ook een ‘meid’? Oftewel een pré puber? Ze zijn in die fase nog wel ‘meisje’ maar niet echt kind meer, en nog net geen jong dametje... Zo ja, dan weet je hoe deze fase vaak gepaard gaat met de nodige schaamte. 

Raambekleding voor meisjeskamer, wat kies je?

Welke gordijnen passen bij jouw meidenkamer?

Welke gordijnen passen bij jouw meidenkamer?

Dus in deze periode zul je regelmatig horen ‘Gauw mama, doe de gordijnen (of deuren van bijvoorbeeld een pashok) dicht! Anders zien ze me!’ Voor de meidenkamer vraagt dit ‘dingetje’ dus om een nieuwe oplossing voor de ramen. (Als je niet wil dat ze continu met licht aan - en de gordijnen dicht - door de kamer lopen tenminste.) En die oplossing is er gelukkig. 

Daar waar je jarenlang niets anders had dan gordijnen, eventueel gecombineerd met vitrage, rolgordijnen, vouwgordijnen, of plakplastic op het raam, is er tegenwoordig iets nieuws dat beide combineert. Alle voornoemde opties hebben namelijk de eigenschap dat ze óf blinderen, óf doorkijk mogelijk maken. Maar heb je wel eens gedacht aan de zogenaamde Multishades of Twist Shades? Wat zijn dat, en hoe werkt het nou precies? 

Dit type rolgordijnen is gemaakt van een dubbele laag stof. De stof bestaat uit banen waar je om en om wel of niet doorheen kan kijken. Als je ze in de juiste stand rolt, zie je dus niets meer binnen, of juist alles. Het grote verschil met overige raambekleding, is dat als ze dicht zijn, ze evengoed nog veel licht door laten. (De lichte varianten meer dan de donkere, maar dat spreekt voor zich.)

Heb jij ook zo’n mooie dame in de dop, dan is deze raambekleding dus super geschikt voor de meidenkamer en bovendien qua prijs vergelijking een stuk voordeliger dan dubbele raambekleding op moeten hangen. Maar wil jouw dochter toch liever een pikdonkere kamer als ze gaat slapen, dan combineer je ze natuurlijk met een paar overgordijnen in uni-kleur.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Duette® shades
collectie van
Luxaflex®

ontdek
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
‘iets voor je raam’

advies
Shutters als
room divider

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!
 • Wuivende en golvende gordijnen
  Een briesje doet de transparante gordijnen opbollen in de wind… een dansend stoffenspel ontvouwt zich voor je open ramen. Dát gevoel is voorbehouden aan klassieke, los vallende gordijnen.

DECOKAY BLOGS

 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 
 • Duettes bij dag en bij nacht
  Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP