HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ieder kind wil om te spelen eigenlijk maar één ding... (Kinderen voor Kinderen zongen het al) ‘een hoekje om in weg te kruipen’. En waar kan dat beter dan onder een hoogslaper? Dus heb je de ruimte? Creëer dan zo’n hoekje voor je kind!

Tips voor een trendy meisjeskamer

Een eigen speelhoek met een eigen behang

Een eigen speelhoek met een eigen behang

Hutten bouwen, tenten maken, onder de tafel verstoppen, het hoort er allemaal bij als je klein bent. Gun jij jouw zoon of dochter ook zoń fijne plek om weg te kruipen? Dan hoef je echt niet meteen aan het naaien van tipi’s en dergelijke te beginnen, of de tuin in om een boomhut te bouwen.

Met alle middelen die er tegenwoordig zijn om zelf te klussen, kun je zo’n ruimte onder het bed echt helemaal naar smaak ‘pimpen’. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciaal eigen kinder behangetje op de wand? 

Als je onder een hoogslaper gordijnen hangt, heb je meteen een gezellige hut. Je kunt daar heel goed een ruimte maken om te lezen, knutselen en spelen. Je kunt ervoor kiezen om het hoekje met licht doorlatende gordijnen te maken zodat je een feeërieke lichtval onder het bed krijgt. Maar je kunt ook kiezen voor verduisterende gordijnen (wel zo spannend…) en onder het bed een aantal leuke lampjes zetten. Keus genoeg tegenwoordig van paddestoelen tot lichtgevende muizen.

Een bureautje onder het bed mag natuurlijk niet ontbreken. Een regulier bureau zal echter niet passen. Maar wat hebben ze qua grootte nu helemaal nodig op die leeftijd? Kies dus bijvoorbeeld eens voor een kleine haltafel, en verf deze in dezelfde kleur als de overige kleurtonen van de kinderkamer. Succes gegarandeerd!

Het zal zo’n fijn plekje om te schuilen worden, dat als je verstoppertje speelt, ze eeuwig zullen denken dat je ze daar niet zult vinden…

Tip: Heb je de ruimte niet qua hoogte, in verband met een laag (systeem)plafond? Kort dan gewoon de (houten) hoogslaper wat in. Als ze nog klein zijn passen ze er toch wel onder…

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
Eijffinger
Rice collectie

ontdek
kinder behang
collecties
bij DecokaY

Nieuw
de Pip 5 collectie
van Eijffinger

advies
Zelf behangen:
de voorbereiding

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
 • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
  Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP