HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heerlijk, die lentezon. Wil jij ook zolang mogelijk van het daglicht genieten? Behalve in je huiskamer, is het licht van de lente ook heel fijn in de andere vertrekken in je huis, zoals de slaapkamer.

Ramen goed verduisteren in de slaapkamer

Licht binnen en warmte buiten 

Licht binnen en warmte buiten 

Vooral in je slaapkamer wil je niet alleen het licht binnenlaten; ook wil je muggen zo veel mogelijk buiten houden. Net als de warmte die soms iets te veel van het goede kan zijn in de Nederlandse, bijna tropische zomers. Maar hoe doe je dat? En ook nog een beetje stilistisch verantwoord?

Een goede hor is onmisbaar voor een goede nachtrust. Kies je daarbij voor een verduisterend rolgordijn, dan houd je niet alleen de warmte van de zon, maar ook het licht buiten. Ideaal voor een goede nachtrust. Kies je voor een rolgordijn van een semi-transparante stof, dan kun je optimaal genieten van het daglicht. Combineer je deze met bijvoorbeeld gevoerde overgordijnen die tot de grond reiken, dan is het ultieme wow-effect gegarandeerd.

Wil je genieten van de ochtendzon? En wat meer privacy later op de dag? Kies dan bijvoorbeeld voor een shutter, multishade of horizontale jaloezie, dan bepaal jij hoeveel licht je binnenlaat, op elk moment van de dag.

Doordat alle raamdecoratie in heel veel kleuren, prints en motieven beschikbaar zijn, kun je eindeloos combineren. Maak dus van jouw slaapkamer, een echte, maar bovendien functionele, eye-catcher! 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Duette® Shades
van Luxaflex®

product informatie
Horren houden
insecten op afstand

inspiratie
DUO ROLGORDIJNEN
ZIJN TRENDING

advies
Jaloezie op
afstand bedienbaar

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!
 • Chaletstijl met donkere raambekleding
  Wanneer je de chaletstijl bij jou thuis toepast, moet het natuurlijk helemaal kloppen. Nu je de muren donker hebt geverfd en een mooie PVC-vloer of laminaat met houtlook in huis hebt, mag de perfecte raambekleding natuurlijk niet ontbreken. Gordijnen of houten jaloezieën: wat kies jij?

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP